Discurs memorabil #Rezist: “Acum 4 ani, la tribună stăteau Dragnea și Tăriceanu. Acum, unul e la închisoare, celălalt trimis în judecată. România se schimbă! Noi, cei care am luptat, suntem aici!”

3
10512

Un discurs realmente memorabil, veritabilă revendicare a victoriei fenomenului #Rezist, a ținut miercuri, în plenul camerelor reunite ale Parlamentului, deputatul Ionuț Moșteanu, de la USR-PLUS. Înainte de ședința în care urma să se voteze guvernul coaliției PNL – USR-PLUS – UDMR, Moșteanu a trecut scurt și concis în revistă marea schimbare prin care a trecut România. De unde s-a plecat și unde s-a ajuns – lucru adesea uitat – arată incredibila putere a oamenilor, a societății, atunci când luptă pentru drepturile sale.

În doar 4 ani, România a avut puterea să schimbe macazul, înfrângând prin mijloace exclusiv democratice și pașnice o putere coruptă, violentă și abuzivă, cu tendințe dictatoriale și nostalgii comuniste.

Iată frazele prin care Ionuț Moșteanu, deputat de Argeș, a sintetizat metamorfoza României: “România se schimbă. În urma cu patru ani la tribună stăteau Dragnea şi Tăriceanu. Unul e la închisoare, altul trimis în judecată. România se schimbă. În urmă cu patru ani, în primele bănci se aflau Florin Iordache, Şerban Nicolae, Eugen Nicolicea. Azi sunt feţe noi care inspiră încredere în viitor. Noi, cei care am luptat, suntem aici! A venit momentul să guvernăm România, să facem un Parlament în care legile bune să nu mai stea în sertare. Văd că încă mai validaţi parlamentari cu probleme penale, sper să vă schimbaţi mai repede!”.

Moșteanu li s-a adresat și parlamentarilor de la PNL și UDMR: “Dragi colegi de la PNL şi UDMR, munca excepţională pe care am depus-o împreună la programul de guvernare arată că putem lucra nemaipomenit împreună atunci când avem aceeaşi preocupare: binele acestei ţări. Vă asigur de tot suportul nostru, că vom fi parteneri loiali şi vom lucra umăr la umăr să implementăm fiecare linie din programul de guvernare!„.

Programul de guvernare pentru perioada 2021-2024, prezentat miercuri în Parlament de Guvernul Cîțu, este cu adevărat impresionant și revoluționar. Dacă vor fi atinse fie și jumătate din obiectivele fixate, se va putea vorbi despre cel mai rapid salt de dezvoltare din istoria României. Detalii despre proiectele din infrastructura de transport și sănătate pot fi citite AICI și AICI.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Ionuț Moșteanu este un om excepțional și la fel sunt, în covârșitoare majoritate, colegii săi de partid și de alianță!
    Mult succes, noii generații politice, #Rezist, născută din protestele de după „Colectiv” și Ordonanța 13!!!!!

  2. Tare prost mai aveți facut situl ăsta. Am vrut sa dau un share la acest articol pe fb dar nu aveți buton. Sau daca este ..este pus prost sau ascuns de reclame, uneori apare dar foarte târziu. Aveți o problema. Și nu este prima oara când ma lovesc de chestia asta și mă las păgubaș. Intru de pe mobil, S10+, net bun.

    • Sunt chiar 2 (DOUĂ!) butoane (ȘI!) pentru „share” pe „Facebook” – ambele colorate în albastrul caracteristic și cu „logo”-ul consacrat –, ULTRA-VIZIBILE: sub titlul articolului și după sfârșitul acestuia!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here