Prima ieșire golănească a lui George Simion în Parlament. „Tu să taci!”, s-a răstit el către o deputată USR-PLUS care i-a cerut să-și pună masca

7
24720
Ultrasul George Simion în acțiune. Acum nu în peluza stadionului, ci sub cupola Parlamentului

Liderul AUR, George Simion, a avut un comportament de ultras din peluză (ceea ce și este), în Camera Deputaților, față de o deputată USR-PLUS. Dezvăluirea a fost făcută de un coleg al acesteia, Filip Havarneanu, pe Facebook.

„Tu să taci!”, s-a răstit George Simion către deputata USR-PLUS când aceasta i-a atras atenția să poarte masca de protecție.

Deputatul Filip Havarneanu a relatat întâmplarea fără a dezvălui numele colegei sale care a fost ținta ieșirii grosolane a lui George Simion. Havarneanu a atașat și o fotografie făcută cu telefonul, în care liderul AUR este surprins „în acțiune”.

Dezvăluirea lui Filip Havarneanu

„Așa un comportament NU trebuie acceptat în Parlament!

Cei de la AUR s-au îngrămădit în fața sălii, unde domnul George Simion și-a dat masca jos, iar în momentul când colega noastră l-a rugat să își țină masca pe față, acesta i-a răspuns cu «TU SĂ TACI!».

Nu este normal să existe astfel de situații în Parlament, dar în niciun caz nu este acceptabil să vorbești așa cu o doamnă!

Sper că acestea sunt din cauza tensiunilor adunate în aceste zile și nu se vor mai repeta, dar pe viitor trebuie să lăsăm culoarea politică deoparte și să fim oameni!

Am încredere că funcția ne responsabilizează și ne vom maturiza, dezvoltând împreună România!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Zurbagiii de la AUR au încercat să închidă ședința Camerei Deputaților înainte de alegerea președintelui! Șeful de ședință s-a tot plâns că e obosit. Noaptea a fost salvată de un turc

7 COMENTARII

 1. Se pare că cea care l-a atenționat pe liderul A.U.R. să-și pună masca a fost Cristina Rizea, deputată (la primul mandat) de Constanța, din partea U.S.R.-P.L.U.S. (ea este membru P.L.U.S.).

  Un OM cu adevărat excepțional, cu o viață impresionantă, o LUPTĂTOARE în deplinul sens al cuvântului!!! În ZIARISTII.COM am scris despre domnia sa și despre FORȚA și DETERMINAREA ce o definesc, calități pe care este hotărâtă să le pună în slujba luptei din Parlament împotriva vechilor metehne și mizerii care caracterizează, de trei decenii, Puterea Legislativă românească:
  https://ziaristii.com/si-pierdut-bebelusul-spital-din-cauza-unei-nosocomiale-invins-cancerul-fost-gazata-pe-10-august-acum-candideaza-pentru-parlament-o-poveste-impresionanta/

  • Cristina Rizea, nou deputat U.S.R.-P.L.U.S. de Constanța:
   „Așa cum mi-am propus încă de la început, voi activa, la Camera Deputaților, în Comisia pentru Muncă și Protecție Socială și în Comisia pentru Egalitatea de Șanse pentru Femei și Bărbați.
   Începem #RevolutiaBuneiGuvernari!”

   MULT SUCCES!!!

 2. Alti natarai cu neuroni lipsa !😤😠Care cred ca asa se face politica,cu poze puse pe facebook cu „activitatea ” lor „civica „,in parlament!Ca deh,facebookul e plin de tot felul de „patrioti”,care ,in loc sa mearga la vot,au adormit cu telefonul in mana ,de s-au trezit cu generalii lui Ceausescu in parlament!!RUSINE SI DEZGUST,CU CIRCARII TREBUIE SA TE PORTI ALTFEL,NU SA LE INTRETII CIRCAREALA PUNAND POZE PE FACEBOOK!ACTIUNI CONCRETE,CA DE AUTOSUFICIENTA SI INCOMPETENTA M-AM SATURAT,IDIOTI UTILI COMUNISTILORCE CONDUC ALIANTA UNIRII CU RUSIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here