VIDEO. „Noi nu suntem ruși, noi suntem belaruși! Toți rușii sunt terminați, împreună cu Putin al vostru!” Încăierare violentă între ruși și belaruși într-o parcare de motociclete din Thailanda

0
4604
Belarusul în acțiune

Fenomen total neașteptat: rușii teroristului Putin și belarușii dictatorului Lukașenko s-au încăierat violent, pe probleme de identitate națională, tocmai într-o parcare de motociclete din Thailanda, țară situată la peste 7.000 de kilometri distanță de teritoriile lor. Sugestivul clip video a apărut pe canalul de Telegram „Freedom Ukraina”.

În acest „meci” inedit, belarușii au fost reprezentați de un bărbat (mai corpolent, înalt și mânios), iar rușii – de două femei (mai scunde și firave, putiniste până-n măduva oaselor). Așa-zisa „frăție de sânge” atât de mult trâmbițată de dictatorii Lukașenko și Putin în întâlnirile lor oficiale a dispărut complet în scena din Thailanda.

Cetățeanul belarus nu s-a lăsat deloc „vrăjit” de damele provocatoare. Le-a spus pe un ton ferm, chiar amenințător, însoțit de câteva injurii, că ai lui sunt belaruși, nu ruși, iar ele, în frunte cu Putin, sunt de fapt niște „creaturi terminate”.

„Luptătorul” belarus, în „operațiunea specială” de defăimare a „invadatorilor” ruși: „Noi nu suntem ruși, noi suntem belaruși! Am pus p…a pe voi, creaturi terminate! Toți rușii sunt terminați, împreună cu Putin al vostru! Sunt cutremurat când văd un pașaport rusesc. Toți oamenii voștri au tăcut din 2022”.

La un moment dat, furibundul cetățean belarus s-a năpustit asupra unei rusoaice „invadatoare”, definind-o „cățea”, iar când aceasta i-a replicat că nu e așa cum i s-a zis, a fost la un pas să primească un cap în figură.

VIDEO: Încăierarea din parcare

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mesaj halucinant al PSD-istei Firea, la demisie: „Plătesc pentru faptele bune pe care le-am făcut” / „Mi-a fost milă de oamenii aflați în nevoie” / Nicușor Dan – „un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor”

* „Firea pleacă din politica mare lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

* EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

OPINIE. Madam, pentru atâtea „fapte bune” ar trebui să candidezi la „Primăria” Târgșor! Dar ai grijă, că Elena Udrea își face deja campanie! Cu ea te bați în alegeri, nu cu Nicușor Dan!

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.