Neamțu zice că nu l-ar fi criticat pe Simion dacă lua Ivermectină când a avut Covid! „Mi-a luat patru ani să-l descopăr pe liderul care se trezește la 4 dimineața…”

2
585
Simion și Neamțu bat palma pentru noua "Epocă de AUR"

Hotărât să se facă de râs cât mai des și cât mai convingător, Mihail Neamțu trece dintr-o extremă în alta cu viteza luminii. N-are nicio problemă să lingă unde a scuipat. Dar și linsul îi este mincinos, fals, grețos.

În emisiunea de luni seara, de la Realitatea Plus, unde a fost „invitat de campanie”, Mihail Neamțu a trecut la un nou nivel de lingușire a șefului său de partid, George Simion.

Aflăm că bruta de peluză este „om extrem de harnic și de agil”, care „se trezește la 4 dimineața, stă de vorbă cu șoferii de la STB – de la Societatea de Transport București –, la ora 6 este la metrou, în Pipera, la ora 7 împarte fluturași prin Piața Victoriei, la ora este în fața AEP și protestează pentru drepturile românilor din diaspora de a vota, la ora 9 dă intervuri”.

Și ziua abia a început! Ce-o mai face agitatul rusofil până seara târziu, tot de la Neamțu va trebui să aflăm…

Până una-alta, suntem chemați să admirăm efortul traseistului poleit cu foiță de AUR: „Mi-a luat patru ani să-l descopăr pe George Simion”.

Despre bărbăția lui Neamțu ni se povestește mai la vale: „Am avut omenia și onestitatea să-l sun, să-l întâlnesc, să-i strâng mâna și să-i cer iertare”. Lui Simion!!!

Hodoronc-tronc, apare și Ivermectina! E greu de stabilit dacă venerarea medicamentului veterinar e urmarea intrării lui Neamțu în AUR sau a tovărășiei sale interesate cu Gigi Becali, care voia să aducă mai multe camioane cu Ivermectină din Rusia lui Putin.

Când pui lupa pe Neamțu și pe AUR, tot la ruși ajungi…

Dialogul de la Realitatea Plus despre criticarea și lingușirea lui Simion

Anca Alexandrescu: Ați făcut valuri mari recent, după intrarea în AUR, partid pe care-l criticați aspru în decembrie 2020, iar acum ați dat vina pe Covid pentru acele declarații. Ce alte efecte a produs Covidul asupra politicianului Mihail Neamțu?

Mihail Neamțu: Doamnă, știți că am criticat politicile statului român în perioada Covid. Nu doresc nimănui să facă declarații politice de pe un pat de spital. Dar între timp am făcut foarte multe cercetări și mi-a luat patru ani să-l descopăr pe George Simion în ipostaza lui autentică și reală de lider, care se trezește la 4 dimineața, stă de vorbă cu șoferii de la STB – de la Societatea de Transport București –, la ora 6 este la metrou, în Pipera, la ora 7 împarte fluturași prin Piața Victoriei, la ora este în fața AEP și protestează pentru drepturile românilor din diaspora de a vota, la ora 9 dă intervuri. Este un om extrem de harnic, este un om extrem de agil. Am avut omenia și onestitatea ca imediat după acea declarație, deci acum patru ani, să-l sun, să-l întâlnesc, să-i strâng mâna și să-i cer iertare pentru tonul nepotrivit.

Anca Alexandrescu: Având în vedere că ați experimentat Covidul de pe patul de spital și ați avut halucinații, mai știți și alte efecte ale Covidului?

Mihail Neamțu: Da, există și depresia. Slavă Domnului, am scăpat de ea! Regret un singur lucru: că n-am luat Ivermectina, pe care Donald Trump a luat-o la timp. N-aș fi făcut declarația aceea nefericită.

2020: „O nulitate, nu știe nimic despre nimic”. 2024: „Ceață mentală, antibiotice, Covid”

„Declarația nefercită” a fost făcută de Mihail Neamțu în decembrie 2020, în febra alegerilor parlamentare la care a candidat – fără succes – pentru PMP, în județul Timiș.

Atunci, Neamțu spunea că Simion este „o nulitate”, „un șef de galerie”, „lipsit de orice consistență intelectuală”, un ins care „nu știe nimic despre nimic” și „are un vocabular de 200-300 de cuvinte”.

VIDEO: Mihail Neamțu despre George Simion în decembrie 2020

Pe 2 aprilie 2024, Neamțu a regizat un „dialog spontan” cu George Simion, în care a primit și a acceptat oferta de a candida la europarlamentare pe lista AUR.

VIDEO: Interviul lingușitor făcut de Mihail Neamțu cu George Simion, în sediul AUR, pe 2 aprilie. „Sceneta candidaturii” e spre final, de la minutul 48:10 

Trei zile mai târziu, a publicat pe Facebook un text halucinant, în care i-a cerut iertare liderului extremist pentru că l-a criticat în decembrie 2020! El a explicat că vechile sale critici la adresa lui Simion au fost din cauza Covidului și a tratamentului din spital!

Neamțu a susținut că respectivele afirmații au fost provocate de „ceața mentală, bulversarea emoțională, plămânii afectați și ficatul supraîncărcat de antibiotice”, ca urmare a infectării cu Covid-19, dar mai ales a „protocolului lui Arafat”!

Mihail Neamțu insinuează, așadar, că tratamentul medicamentos primit în spitalul din Timișoara, pentru infectarea cu Covid, a fost mai periculos și mai nociv chiar și decât Covidul însuși! Politicianul super-traseist (Noua Republică – PDL – PNL – PMP – AUR) arată astfel că și-a însușit politica anarhistă a AUR. N-a ieșit la proteste anti-Covid alături de Simion și Șoșoacă în 2020, dar recuperează acum, prin repoziționarea sa ideologică și înfierarea „protocolului lui Arafat”.

În aceeași zi, Neamțu și-a șters mesajul! Râdea lumea de el… Oricum râde lumea de el.

Mihail Neamțu (5 aprilie 2024): „Am făcut niște declarații violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganța să le uite și să le ierte. Astăzi le regret, sunt lovite de nulitate”

„În 6 decembrie 2020, eram pe un pat de spital din orașul Timișoara, fiind într-o stare de izolare totală, dar și supus unui tratament medicamentos foarte agresiv împotriva infectării cu virusul Covid-19. Așa era protocolul lui Arafat…

După cum vă puteți imagina, chiar n-aveam o stare bună. Ceața mentală, bulversarea emoțională, plămânii afectați și ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret. Da, confirm faptul c-am făcut niște declarații violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganța să le uite și să le ierte.

Socot, așadar, enunțurile mele lovite de nulitate.

Pentru cei interesați de anumite detalii biografice, vă reamintesc faptul că, împreună cu o echipă admirabilă de creștini, am ridicat la Timișoara cu cel puțin 5% procentul unui partid condamnat la retrogradare de incompetența strategilor din București.

În iarna anului 2020 încă dădeam crezare propagandei oficiale (lansată contra lui George Simion după modelul atacurilor Stângii la adresa lui Donald Trump) care spunea că succesul AUR se datorează unor troli din Sankt Petersburg.

După patru ani de cercetare și analiză, mi-am luat libertatea de-a face o completă reevaluare a verdictelor nefondate, pripite și puerile rostite atunci.

În 2024 sunt de o cu totul altă părere: modelul anti-democratic promovat de PSD–PNL copiază politica de monopol a lui Vladimir Putin. Creștinii au fost trădați de oligarhii PSD–PNL: sărăcie, exodul creierelor, îndatorare, uzurparea referendumului pentru familie.

Iată de ce voi vota lista care-i include pe Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Maria Georgiana Teodorescu și atâția alți oameni valoroși.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Tot mai penibil: Mihail Neamțu zice că „a evoluat” de la Traian Băsescu la George Simion, de la Monica Macovei la AUR! Se compară cu pașoptiștii și cu Ronald Reagan

2 COMENTARII

  1. Infecta creatura. Cu de-alde astia s-a facut treaba murdara in anii 50 cand au fost ostracizati sute de mii de oameni cu mainile murdare ale unor personaje de aceeasi teapa cu Mihail Neamtu, grosieri si zelosi in ai servi pe rusi! Cine stie ce ne asteapta daca, Doamne fereste, se-groasa gluma si chiar devenim din nou vasalii rusilor, ca indivizi ca Neamtu se gasesc in numar ingrozitor de mare in populatia actuala a Romaniei, needucata si manipulata marsav de agentii rusilor, ei insisi, in numar infiorator de mare si bine distribuiti pe teritoriul tarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.