Nașul TV a trecut la difuzarea unor ritualuri de exorcizare chiar în timpul zilei. Membru CNA: „E cumplit!”

2
1746
Radu Moraru a început să transmită ritualuri de exorcizare la Nașul TV

Postul Nașul TV, al lui Radu Moraru, a început să transmită din nou ritualuri de exorcizare, de data aceasta chiar în timpul zilei, semnalează Paginademedia.ro. CNA a luat în discuție cazul, dar a concluzionat că n-are pârghii legale ca să acționeze, deși acum doi ani, într-o situație similară, a dictat amenzi destul de mari.

În timpul emisiunii „Nu renunța!“, difuzată de Nașul TV între orele 17.00 și 18.00, în data de 2 iunie, au fost date imagini care pot afecta emoțional privitorii – în special copiii – cu femei făcând obiectul unor ritualuri de exorcizare. Membrilor CNA care au vizionat secvențele li s-a făcut părul măciucă.

Femeile respective aveau mâinile legate la spate, își modificau vocea și urlau în timp ce răspundeau întrebărilor puse de exorciști. Chipurile persoanelor erau blurate. Emisiunea a fost difuzată de Nașul TV cu eticheta „temă religioasă“. Practicanții acestor exorcizări erau adepți ai unui cult nerecunoscut în România, Biserica Universală.

CNA spune că n-are argumente juridice pentru a sancționa postul lui Radu Moraru

Redactorul Pagina de Media care a urmărit ședința CNA a notat oroarea membrilor acestui consiliu la vederea imaginilor.

Dorina Rusu a exclamat: “Ceea ce se întâmplă aici e rău! Cum să dai în Secolul XXI, la o televiziune, așa ceva?”.

Ionel Palăr a completat: “Ceea ce este aici este cumplit!“.

Reprezentanta postului Nașul TV, Gabriela Calițescu, a replicat: “Nu ştiu să vă răspund despre ce e vorba, dar face parte din religia lor. Ce voiam să punctez e că se adresează la cei care sunt în această religie, nu se adresează publicului larg. Cred că dreptul la religie îl are fiecare în religia în care e“.

Cu toate acestea, membrii CNA au ajuns la concluzia că n-au ce face, pentru că nu există articol în Codul Audiovizualului pentru așa ceva. Discuția se va relua la o ședință ulterioară.

Totuși, postul lui Radu Moraru a mai fost sancționat acum doi ani, cu o amendă de 20.000 de lei, tot pentru difuzarea unui ritual de exorcizare.

În ultimii ani, Radu Moraru a alunecat accelerat către zona conspiraționistă și ocultistă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Propunerea PNL pentru refacerea coaliției: USR își păstrează ministerele, dar fără miniștrii-parlamentari care au votat moțiunea de cenzură

* PSD vrea program de guvernare populist și 7 ministere-cheie, inclusiv Justiția, pentru a vota Guvernul Ciucă

* Antena 3, amendată de CNA cu 60.000 de lei pentru mesajele conspiraționiste promovate de Răzvan Dumitrescu

* AUDIO. Călugărul nebun de la Mănăstirea Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!” / „Vaccinul ne transformă în hibrizi” / „De locul injecției se lipesc magneți” / „Vor să omoare 95% din populația lumii” / „Extratereștrii îl pun pe Antihrist în fruntea Guvernului Mondial”

* VIDEO. Iată ce poate face un preot înțelept! Exemplu admirabil pentru toată preoțimea română, inclusiv pentru Patriarhul Daniel

* Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a fugit în Mexic de frica interlopilor, după ce a făcut datorii uriașe

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here