Moartea misterioasă a lui Costin Mărculescu, actorul vulgar cu legături dubioase. Era falit și plin de datorii, îl căutau recuperatorii

0
22691

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, în noaptea de miercuri spre joi, în cada apartamentului său. Pe 29 iunie ar fi împlinit 51 de ani. Avea un anturaj dubios și o viață dezordonată, plină de scandaluri. Folosea un limbaj vulgar, inclusiv în public. Dezagreabil în aparițiile televizate, complet lipsit de valori morale (era mereu de partea infractorilor). Poza în afacerist de succes, dar era copleșit de datorii și de dezastrul din viața sa personală. Procurorii îl urmăreau pentru evaziune fiscală.

Vecinii au dat alerta pentru că actorul nu mai fusese văzut de cel puțin trei zile, nu răspundea la telefon sau la uşă, iar câinele său lătra insistent în apartamentul de la etajul 8.

Când o țeavă de apă caldă s-a spart, cei din jur s-au alertat, iar pompierii au spart ușa. Ambulanțierii l-au găsit în cadă. Corpul actorului se afla în stare de putrefacție. Din acest punct de vedere cazul Mărculescu seamănă cu cel al Cristinei Țopescu, găsită fără suflare pe 12 ianuarie, la cel puțin două săptămâni după ce murise, în casa în care stătea cu chirie.

Costin Mărculescu avea afecțiuni la inimă. Cadavrul său a fost dus la INML, pentru autopsie.

Apropiații spun că Mărculescu lucra la o carte autobiografică, pe care voia s-o lanseze în curând, poate chiar de ziua sa (29 iunie). El s-ar fi lăudat că în volum va face dezvăluiri devastatoare despre multe personaje din lumea sa, inclusiv unele cunoscute.

În tinerețe, Costin Mărculescu a avut șansa de a juca în „Liceenii”, film care a făcut furori după premiera din 1986.

VIDEO: Costin Mărculescu în „Liceenii” și în alte câteva filme

Și-a închis afacerea, avea datorii de 100.000 de euro

Costin Mărculescu avea probleme financiare grave. Își închisese „agenția de fotomodele” cu care se lăuda pe la emisiunile TV, inclusiv în cele deocheate.

În 2019 s-a aflat firma lui Costin Mărculescu, numită Compania Artistică Costin Mărculescu SRL, înregistra pierderi de aproximativ 20.000 de euro. În plus, Mărculescu era căutat de recuperatori pentru (cel puțin) o datorie în valoare de 8.265,09 lei.

Devenit tot mai evident un actor eșuat, chiar ratat, Mărculescu povestea anul trecut o parte din problemele sale.

„Din 1999 până în 2005, agenția mea a avut cam 25.000 de absolvenți. În mod normal, trebuia să fiu miliardar. Numai că eu am dat întotdeauna cu zece mâini la cei de lângă mine. Angajații mei erau în jur de 150. Deci, am dat ani de zile pâinea la 150 de oameni și la un grup de zeci de mari artiști cu care am colaborat. Foarte mulți, din ambele categorii, după ce cineva mi-a distrus agenția, nu mi-au mai dat niciun telefon.

Oamenii sunt OK cu tine când au avantaje. Când mi-a fost distrusă agenția, eu mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas și cu vreo 100.000 de euro datorii. De opt ani de zile, deși am apărut în peste 2.500 de emisiuni la toate televiziunile, mi-am dat seama acum că toată lumea s-a folosit de mine”.

Era dator și la întreținere

Cristina, una dintre nenumăratele iubite cu care Costin Mărculescu se lăuda în mod obscen, a spus că actorul adunase datorii de sute de lei la întreținere.

„M-a sunat administratorul de la bloc și a spus că avea datorie la întreținere 5 milioane” – adică 500 de lei -, a spus ea.

Conform altor surse, datoriile lui Mărculescu la întreținere ajunseseră la peste 12.000 de lei, de aceea se și agita administratorul blocului.

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a mai spus că actorul avea probleme mari cu inima şi chema frecvent ambulanţa. Cei doi plănuiseră să se căsătorească, dar, după ce tânăra l-a părăsit, el a început să se compare cu Mădălina Manole, vorbind despre sinucidere.

A apărut la televizor cu ochii vineți

În anii trecuți, Costin Mărculescu a apărut în public cu ochii vineți. El s-a plâns că a fost snopit în bătaie. Motivul agresiunii a fost tot o datorie pe care „uitase” s-o returneze.

Avid de publicitate, actorul își expunea public momente delicate, precum cel cu ochii vineți, dar derapa penibil și spre vulgaritate, pozând în bărbat bogat, curajos și mare cuceritor.

VIDEO: Costin Mărculescu povestind, la OTV, cum a fost bătut

 

”Tovarășa profesoară, vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!”

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969, la Craiova, şi a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani. În 1986, a fost distribuit în „Liceenii”, cel mai bine vândut film românesc din istorie, jucând alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, Iarina Demian, Cesonia Postelnicu, George Ivaşcu.

În Liceenii, Costin Mărculescu a interpretat rolul ”biologului” clasei, venind cu broaște la școală, pentru ”laboratorul de «Naturale»”, spre stupefacția profesoarei ”Isoscel” – Tamara Buciuceanu Botez. A rămas celebră rugămintea sa după ce „profa” de matematică i-a confiscat batracienii, programați pentru disecție: ”Tovarășa profesoară, tovarășa profesoară, vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!”.

Dialog în „LIceenii”: Costin Mărculescu – Tamara Buciuceanu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

MAFIA PRIMARULUI BĂLUȚĂ. Șef al Poliției Locale din Sectorul 4, la piscina liderului unui clan interlop. Polițistul este fiul șefului ADP Sector 4 și al subprefectei Capitalei

Dezastru în campania Firea-Covid-19! Din 500 de oameni anunțați, au venit vreo 10! Se testează PSD-iștii, nu bucureștenii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.