Balamuc total în PSD. Firea spune că şeful ei „îi urăşte pe bucureşteni”, Codrin îl apără. Între timp, continuă fuga de pe „Titanicul” lui Dragnea

0
1590
Trandafirii care au înţepat România

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, i-a răspuns azi Gabrielei Firea, care a acuzat într-o scrisoare deschisă că, prin proiectul de buget pe 2019 se taie 25% din banii Primăriei Capitalei. Ea l-a atacat frontal pe şeful ei de partid. despre care a spus că „îi urăşte pe bucureşteni”.

„Deocamdată, partidul nostru condus de Liviu Dragnea a făcut aşa: a mărit pensii, a mărit salariile, a micşorat taxe şi impozite, a făcut reforme sociale, a finanţat tot ce înseamnă investiţii, a ajutat IMM-urile, nu se poate pune în cârca lui Liviu Dragnea că ar fi anti-bucureşteni”, a declarat Codrin Ştefănescu. El a mai adăugat că duminică, după şedinţa CEx, partidul, prin vocea lui Liviu Dragnea, „va face încă un anunţ important pentru milioane de români”.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă, într-o scrisoare deschisă către bucureşteni, că prin proiectul legii bugetului, publicat de Ministerul de Finanţe, municipiului Bucureşti i se taie aproape 25% din buget, iar concluzia este că liderul PSD, Liviu Dragnea, „îi urăşte pe bucureşteni”, notează Agerpres.

Cu toată responsabilitatea, vă aduc la cunoştinţă că, prin Proiectul Legii Bugetului, publicat pe site de Ministerul de Finanţe, Capitalei României i se taie 180 milioane de euro, adică aproape 25% din buget! Trag concluzia că Dl Dragnea, cel care conduce de facto guvernul, îi urăşte pe bucureşteni. Niciodată un om politic nu a fost atât de înverşunat la adresa bucureştenilor şi, totodată, la adresa locuitorilor municipiilor din ţară. Pentru că tuturor oraşelor şi chiar comunelor, guvernul Dragnea cu o mână le-a dat, şi cu două-trei le-a luat”, afirmă Gabriela Firea, în scrisoarea menţionată.

Scapă cine poate din PSDragnea

Între timp, PSD mai pierde încă un parlamentar. Deputatul de Timiş Adrian Pau a anunţat, sâmbătă, că îşi va da demisia din PSD pentru a se înscrie în Pro România, deoarece nu se mai “regăseşte” în partidul condus de Liviu Dragnea.

Este al patrulea deputat, în numai două zile, care sare din „Titanicul” PSDragnea, aflat în plin proces de scufundare.

“Urmează să demisionez din PSD, nu mi-am depus încă demisia în scris, şi o să mă alătur colegilor din Pro România. O să plec din PSD deoarece consider că adevărata social-democraţie este făcută de Pro România şi de colegii din acest partid. Consider că PSD se îndepărtează de adevăratele valori social-democratice, de promisiunile făcute electoratului, iar eu nu mă mai regăsesc aici. Tocmai de aceea am luat decizia de a mă alătura colegilor din Pro România”, a afirmat Adrian Pau.

În ultimele zile au demisionat din PSD şi s-au înscris în Pro România fostul premier Mihai Tudose, deputatul Georgian Pop, fost preşedinte al Comisiei de control SRI, deputatul de Dâmboviţa, Oana Silvia Vlăducă, şi deputata de Ilfov, Alexandra Corina Bogaciu, botezată de presă drept „sexy-PSD-ista”. Şi senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus anul trecut din PSD, a aderat în această lună la partidul lui Victor Ponta, iar fostul secretar general al PSD, Marian Neacşu, exclus de asemenea din partidul lui Dragnea, se află şi el în negocieri pentru intrarea în Pro România.

CITIŢI ŞI:

Viceprimarul Bădulescu pune procurorii pe urmele lui Dragnea! „După ce voi declara eu luni, Parchetul va trebui să pornească pe alte piste, pentru a identifica dacă 10 august a fost creația lui Liviu Dragnea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here