Militarii ruși de pe front sunt revoltați că încasează aceeași soldă precum cei care nu iau parte la război. „Merg la magazin de câte ori vor, se odihnesc bine și le vin banii”

0
3744

Puterea de la Kremlin se confruntă cu probleme tot mai mari pe frontul ucrainean. În primul rând, a pierdut peste 14.000 de militari în 23 de zile de la invazie. În al doilea, fluieră a pagubă în privința echipamentelor militare: mii de vehicule blindate de toate tipurile au fost distruse de către luptătorii ucraineni. În al treilea rând, „putiniștii” rămași pe câmpul de luptă sunt revoltați și disperați.

Cei din prima linie, care nu știu de la o oră la alta dacă vor mai trăi sau nu, acuză faptul că ei încasează aceeași soldă precum camarazii lor aflați în spatele frontului, acolo unde nu se duc niciun fel de bătălii. Unul dintre ei apare într-o înregistrare publicată de site-ul Obozrevatel.com. Se aude cum își informează mama că el și amicii lui de divizie, deși sunt în focul luptelor, câștigă la fel ca militarii de lângă graniță. Adică, în total, numai 54 de dolari pe lună!

Pe de altă parte, militarii din prima line sunt invidioși pe colegii lor din linia a doua, cea pasivă. „Ei stau toată ziua lângă graniță și merg la magazin de câte ori vor, se odihnesc bine și le vine solda”, i-a spus un militar rus mamei sale.

AUDIO: Discuția unui militar rus cu mama sa

Militarul de pe gront i-a mai transmis mamei sale că a vrut la un moment dat să dezerteze, din cauza bătăliilor grele și a soldei mici, dar i-a fost teamă să nu fie lichidat de cineva.

Potrivit invadatorului, comandantul lui a raportat că trupele ruse vor rămâne pe pozițiile actuale cel puțin două săptămâni.

Militarul a mai făcut o dezvăluire importantă, care confirmă că așa-zișii „pacificatori”, care voiau să „denazifice” Ucraina, s-au dus pe front nu din vreun patriotism față de țara lor sau din vreun cult pentru Putin, ci doar pentru bani.

„Toată lumea avea contract și știa că acolo”, adică în Ucraina, a mai spus invadatorul rus.

Această mărturie, subliniază site-ul Obozrevatel.com, dovedește falsitatea declarațiilor unor prizonieri care susțineau că n-au înțeles unde și de ce au fost trimiși.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* Barbarii putiniste: cetățenii din Mariupol sunt deportați forțat în Rusia, cei din Donbass sunt obligați să lupte contra Ucrainei!

* Încă un fake istoric: „Putin pe stadion”! Imaginile cu cei 100.000 de spectatori, din 2022, ar fi, de fapt, de la sărbătoarea din 2021. Doar discursul sceleratului e actual, „mufat” pe imagini de arhivă

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Cel mai scârbos dintre pianiști: „Să-i încercuim şi să le tăiem curentul”. Rusul e repudiat de Occident: „Insportabil!”

* Ucraina și-a anihilat cel mai mare trădător de la începutul invaziei ruse. „Omul lui Ianukovici” a fost arestat la Kiev. Asupra sa s-au descoperit arme automate, pistoale, muniție și grenade

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

* Artileria ucraineană l-a spulberat pe maiorul rus care bombardase casele civililor. Bestia a făcut crime și în Georgia (2008), și în Siria (2015)

A fost arestat și generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

VIDEO. Putin se teme: într-un discurs „à la Ceaușescu”, le-a spus rușilor că „Occidentul îi va folosi pe trădători” ca să „provoace confruntări civile”. Trădători sunt rușii cu vederi occidentale, democratice, dar și cei care „își câștigă banii aici și trăiesc acolo”. Soarta acestora va fi cruntă, anunță Putin: „îi vom scuipa ca pe o gânganie care-ți intră în gură”

* VIDEO. Cecenii lui Kadîrov se laudă cum, în strigăte de „Allahu akbar!”, mitraliază un bloc în care se află femei și copii

* A fost lichidat și comandantul adjunct al flotei ruse de la Marea Neagră, un ucrainean care-și trădase țara

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

Povestea teribilă a unei mame-eroină. Olga avea 12 copii, dar a plecat la război. A murit împușcată de ruși, la 48 de ani. Alți 5 membri ai familiei luptă cu arma în mână

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Femeia care a vrut să-l dea afară pe Vladimir Putin! De ce a fost acuzat liderul de la Kremlin

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Putinista Şoşoacă, plasată oficial de Facebook „sub controlul Guvernului rus”. Senatoarea Urlătoare strigă „Neutralitate!”, adică să ieșim din NATO, ca să ne invadeze Rusia când vrea

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

* „Antena 3 și-a bătut joc de mine!” Tristul destin al unei propagandiste anti-justiție: Roxana Ciucă – folosită și abandonată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here