VIDEO. Imaginile dezastrului din Venezuela. În ce hal poate ajunge o ţară intrată pe mâna descreieraţilor atinşi de „Ciumă Roşie”

1
1526

Imaginile vorbesc de la sine. Foamea și bolile omoară viitorul multor locuitori ai Venezuelei. În Maracaibo, în nord-vestul unei țări care trăiește sub tirania satrapului Nicolas Maduro, bebeluși, copii, adolescenți și bătrâni se luptă în fiecare zi să supraviețuiască și să nu fie târâți în abis.

Mortalitatea infantilă a crescut cu 30% în 2016 (date publicate în 2017), iar diareea și rujeola sunt tot mai prezente în țară. Potrivit OMS, aproximativ un milion de venezueleni suferă de malarie din cauză declinului enorm al sistemului de sănătate.

Și difteria este prezentă, deși a fost eradicată în anii nouăzeci. Ea a reapărut din cauza condițiilor precare de sănătate care sunt experimentate în prezent de dictatura urmaşilor lui Chavez.

Cu excepţia unei clici formată de oamenii dictatorului Maduro şi a păturii privilegiaţilor care asigură protecţia regimului de la Caracas, majoritatea populaţiei se îndreaptă spre moarte.

Drumul spre dezastru e presărat cu discursurile nebunilor aflaţi la putere, care dau vina pe „străini”, pe „SUA” şi pe „marea finanţă internaţională”. Este imaginea perfectă a unei lumi lovite de „Ciumă Roşie”.

Vezi un scurt video despre copiii-schelet ai Venezuelei, AICI

 

1 COMENTARIU

  1. Laurențiu… ai încredere în Dumnezeu. Dictatura are un singur drum. Suicidul. Apoi voi readuce poporul Venezuelan liber. Poate nu vor fi aceiași oameni în aceleași chipuri. Am acordul Tel Aviv.

    Nicolas Maduro eşti pe final de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here