VIDEO. Imagini terifiante: momentul când barajul din Brazilia se rupe, iar mâlul înghite peste 300 de persoane

1
1151

La o săptămână după tragedia din statul brazilian Minas Gerais, au apărut imagini video cu momentul în care barajul minier de la Brumadinho a cedat.

Bilanțul nenorocirii din sud-estul Braziliei a ajuns la 115 morți și 248 de dispăruți, cu șanse mici ca dintre aceștia să mai fie găsiți supraviețuitori.

Pe filmare se vede cum valul de deșeuri miniere mătură tot în cale, precizează „The Guardian”. Se întâmpla în ziua de vineri, 25 ianuarie.

Majoritatea celor morți și dispăruți lucrau în mina Corrego do Feijao, aparținând grupului Vale. Mulți luau prânzul în cantina companiei, una dintre primele structuri afectate de dezastru. Valul de mâl i-a înghițit în câteva zeci de secunde. Muncitorii nici n-au apucat să se dezmeticească; pentru a fugi din calea viiturii era prea târziu.

1 COMENTARIU

  1. Pentru nimic in lume, poporul acesta nu trebuie sa accepte ca in inima Apusenilor sa infiintam cu buna stiinta un asemenea dezastru posibil! Nici o valoare materiala castigata, de noi sau mai ales de altii nu poate prima in fata unei asemenea posibilitati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.