Primul 11 Superbet pentru SuperLiga 2023-2024!

0
98

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat în sistem 4-4-2 cel mai bun „11” al ediției precedente din SuperLiga. Superbet – sponsorul principal al competiției – anunță primul „11” pentru sezonul 2023-2024!

Este vorba despre echipa de start a beneficiilor pentru pasionații de pariuri care-și transformă pasiunea pentru fotbalul românesc și în experiențe responsabile în lumea pariurilor sportive.

Ai aici cea mai bună ofertă pe campionatul României!

Mai exact, vorbim despre top 11 produse Superbet pentru sezonul care se anunță a bate toate recordurile, doborâte deja de sezonul încheiat cu triumful Farului.

Super Cota – Sponsorizări – Premii – Retrageri Rapide – Statistici Exclusive

Inevitabil, ne pregătim pentru o stagiune în care fiecare meci va beneficia de oferta Super Cota! Da, pentru că pariurile pe rezultat final („soliști”) sunt foarte populare, totul începe cu această ofertă, pe care Superbet promite s-o aibă din nou, numărul 1 în România!

Apărarea e formată din sponsorizări (campioana Farul, Rapid și Universitatea Cluj sunt echipele sponsorizate de Superbet, arena giuleștenilor e Superbet Arena Giulești și în noul sezon, va continua caravana activărilor de marketing pe majoritatea stadioanelor; așadar, concursuri cu premii pentru suporteri).

Tot în apărarea experienței GO SUPER sunt și retragerile rapide (la Superbet poți inclusiv să retragi cash în agenție, câștigurile reușite online) și sunt și statisticile exclusive, unice în lume, disponibile în aplicație!

Prinde acum cele mai bune cote pentru meciurile din runda inaugurală a noului sezon!

Mijlocul e ținut de Combinabile și SuperPariuri

Pentru că, atunci când ești decis, vrei să maximizezi câștigul potențial, oferta de SuperPariuri îți pune la dispoziție combinații de piețe, la cote între 1,5 și… 1.000! Iar Combinabilele îți permit să ai pe același bilet până la 5 evenimente din același meci din SuperLiga (să combini piețele Final, Cornere, Cartonașe, Șuturi pe poartă, Ofsaiduri).

În spatele vârfului împins sunt Cardul Superbet Club, Super Social și Streamingul Exclusiv

Toate cu beneficii unice! Pentru că doar la Superbet poți vedea pe site și în aplicație orice meci din Superliga și poți copia rapid biletele plasate de tipsteri, jurnaliști sportivi de prestigiu, influenceri și ambasadori de brand în SuperSocial! Și doar la Superbet ai beneficii instantanee când joci în agenție și folosești cardul Superbet Club!

Atacantul de careu: SuperAvantaj!

Da! Acea bucurie care înseamnă că pariul tău e câștigător, indiferent de scorul final al meciului! Trebuie doar ca echipa pe care tu ai pariat să se distanțeze la minimum două goluri pe tabela de marcaj!

GO SUPER și trăiește noul sezon din SuperLiga alături de Superbet!

Fii Super, fii responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here