marți, mai 28, 2024
AcasăNewsLiderii PSD continuă să sfideze ostentativ precauțiile anti-Covid. Dâncu, mincinos și bășcălios...

Liderii PSD continuă să sfideze ostentativ precauțiile anti-Covid. Dâncu, mincinos și bășcălios când a fost întrebat de ce s-a plimbat prin spitalul din Fălticeni fără mască

-

Într-un moment în care România are o medie de 1.300-1.500 de cazuri noi de coronavirus pe zi și la fiecare 24 de ore mai mor 40-50 de oameni, liderii PSD continuă să aibă aceeași atitudine sfidătoare pe care au afișat-o permanent, în acest an, față de măsurile pentru prevenirea infectării.

Vasile Dâncu, proaspăt președinte al Consiliului Național al PSD, s-a plimbat prin Spitalul din Fălticeni fără mască de protecție. “Eminența cenușie” a social-democraților a umblat peste tot, inclusiv în liftul unde a urcat împreună cu alte persoane, fără să poarte mască.
La final, a fost întrebat de o jurnalistă de ce a făcut asta. Dâncu a răspuns “pentru că mi s-a rupt masca”. Ziarista a insistat, întrebând dacă n-ar fi fost normal să aștepte până când găsea o altă mască. “Am împrumutat o altă mască, până la urmă. A fost un accident. Până la urmă, am ieșit”, a mințit Dâncu.

Dâncu, prins cu minciuna. În ajutor i-a sărit vâslașul lui Dragnea, președintele PSD-ist Ciolacu

Ziarista a sesizat obrăznicia PSD-istului și i-a atras atenția: “Am fost acolo: ați ieșit (n.r. – din spital) la finalul vizitei!”.

Prins cu minciuna, Dâncu a dat din colț în colț, moment în care a intervenit, tupeist, președintele PSD, Marcel Ciolacu – el însuși vajnic luptător împotriva măsurilor de precauție. Buzoianul, care și-a început cariera aducând iepurii împușcați de Omar Haissam, apoi s-a afirmat vâslind la barca în care pescuia Dragnea, a luat în derâdere nerespectarea legii de către Dâncu: “Este o întrebare existențială pentru zilele noastre și ancorată în realitate”.

- Advertisement -

La rândul său, clujeanul Dâncu, revenindu-și prompt, a ținut și el să adauge, în aceeași notă ironică: “Și eu vă mulțumesc pentru profunda întrebare”.

Aroganța PSD-iștilor, sancționată cu infectări

În ultimele săptămâni, astfel de atitudini sfidătoare ale demnitarilor au fost des sancționate de realitate.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 proaspăt fugit din PSD, și-a dat masca jos la un simpozion de arhitectură, spunând că “nu pot vorbi cu chestia asta pe față”. După două zile, i s-a făcut rău. Testul a arătat că era infectat cu coronavirus. Nu se știe dacă și câți participanți la acel eveniment au fost infectați de Negoiță.

- Advertisement -

Fostul antrenor Anghel Iordănescu a participat la mai multe acțiuni, întâi de prezentare a candidaților PSD la Consiliul General al Municipiului București, apoi la Congresul PSD. La doar câteva zile distanță, apropiații au dezvăluit că generalul e bolnav de coronavirus, cu simptome moderat-severe. Vestea a băgat spaima în PSD-iști, care nu dăduseră mare importanță măsurilor de precauție. Iordănescu a stat lângă Firea la prezentarea candidaților pentru Consiliul General. Printre cei mai speriați a fost Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, și el prezent pe “lista lui Firea”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Un fost judecător corupt, devenit avocat, a murit de Covid la 44 de ani. A luat virusul în vacanța din Grecia. Tovarășul său de concediu a murit tot de Covid, cu 16 zile înainte

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

VIDEO. Doi nenorociți, soț și soție, bat sălbatic un copil de 13 ani. El îl dă cu capul de pământ, ea îi aplică lovituri de țață. Motivul: fetița lor ar fi fost lovită de mingea băieților care jucau fotbal

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -