Legiunea sinistră dispărută din Parlament. 20 de personaje odioase au fost evacuate prin vot

8
16596
Victor Ponta - C. A. C. P. Tăriceanu - Florin Iordache - Șerban Nicolae

Avem un Parlament ceva mai bun. Apariția unor noi personaje sulfuroase, gen Iovanovici-Șoșoacă și alte vietăți de la AUR, dar și conspiraționistul K1 Daniel Ghiță de la PSD, care se adaugă unor vechi compromiși precum Gabriela Firea sau Sorin Grindeanu (premierul Ordonanței 13), nu compensează, totuși, dispariția unui mare contingent de indivizi de maximă nocivitate.

Vrând-nevrând, „echipa Ciolacu” a fost nevoită să scoată de pe listele PSD o seamă de personaje de-a dreptul sinistre, în încercarea (parțial reușită) de a se salva după „ciuma Dragnea”.

Listei de mai jos, care cuprinde 21 de nume provocatoare de greață, i se adaugă și două personaje care n-au fost parlamentari în ultima legislatură (2016-2020), dar care au avut roluri de prim-plan: Viorica Vasilica Dăncilă (ex-prim-ministru) și Codrin Ștefănescu (ex-secretar general al PSD și agitată vuvuzea mediatică).

Inclusiv conducerea celor două Camere arată o schimbare în bine. În 2016, după alegeri, Senatul era condus de Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu (C. A. C. P. Tăriceanu), președintele ALDE, iar Camera Deputaților de Liviu Dragnea, președintele PSD. Acum, tandemul e format din Anca Dragu (USR-PLUS) și Ludovic Orban (PNL), ceea ce e cu totul altceva.

A lost World (O lume pierdută)

 • Victor Ponta (fost prim-ministru și fost președinte PSD) – partidul său, Pro România, nu a făcut pragul electoral de 5%.
 • C. A. C. P. Tăriceanu (fost prim-ministru și fost președinte ALDE) – a încercat zadarnic să se salveze candidând pentru Pro România.
 • Florin Iordache (om-cheie al regimului Dragnea, fost ministru al Justiției în perioada Ordonanței 13) – nu a mai fost pus pe listele de candidați ale PSD. S-a consolat cu o sinecură de președinte al Consiliului Legislativ.
 • Șerban Nicolae (om-cheie al regimului Dragnea în distrugerea Justiției) – nu a mai fost pus pe listele de candidați ale PSD. S-a refugiat la PER, partid fără nicio șansă de a intra în Parlament.
 • Eugen Nicolicea (om-cheie al regimului Dragnea în distrugerea Justiției) – nu a mai fost pus pe listele de candidați ale PSD. A dispărut din prim-plan, după o carieră de „dinozaur roșu”: 7 mandate consecutive de deputat, timp de 28 de ani (1992-2020).
 • Teodor Meleșcanu (sinecurist de cursă lungă) – după o viață de supraviețuitor, de data asta a picat „între mese”. A tot balansat între Tăriceanu, PSD, Ponta și PPU-SL (Dan Voiculescu) până când a rămas pe dinafară.
 • Nicolae Bacalbașa (spurcăciune morală a PSD) – n-a mai fost inclus pe listele candidați.
 • Liviu Pleșoianu (vuvuzea anti-justiție a regimului Dragnea) – nu s-a mai regăsit pe listele de candidați ale PSD. S-a refugiat la PER, partid fără nicio șansă de a intra în Parlament.
 • Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră” (virulent vector anti-justiție) – nu s-a mai regăsit pe listele de candidați ale PSD. S-a refugiat la PER, partid fără nicio șansă de a intra în Parlament.
 • Tit-Liviu Brăiloiu (mitocan, spurcat la gură) – n-a mai fost inclus pe listele candidați.
 • Liviu Pop (prostul obraznic al Educației) – n-a mai fost inclus pe listele candidați.
 • Eugen Orlando Teodorovici (distrugătorul finanțelor, pe rețeta rusească Dragnea-Vâlcov) – a candidat pe primul loc la Senat în Tulcea, dar algoritmul de redistribuire a voturilor a făcut ca PSD să rămână fără senator în acest județ.
 • Ecaterina Andronescu (gropara Educației) – n-a mai fost inclusă pe listele candidați.
 • Varujan Vosganian („burghezul roșu”) – s-a sinucis politic odată cu Tăriceanu, deși în ultima vreme se refugiase în grupul parlamentar al PSD.
 • Lia Olguța Vasilescu (țoapa agresivă) – s-a refugiat la Craiova, ca primăriță.
 • Dorel Căprar (mafiotul obraznic) – intrat în disgrația „echipei Ciolacu”, a plecat la PPU-SL (Dan Voiculescu), partiduleț care l-a plasat în marja de eroare.
 • Carmen Dan („pulanul lui Dragnea”) – n-a mai fost inclusă pe listele candidați.
 • Andreea Cosma („penala de la Ploiești”) – n-a mai fost inclusă pe listele candidați.
 • Nicolae Bănicioiu (iresponsabilul de la Colectiv, șpăgar de carieră) – a fost eliminat de dosarerele penale ce-l ajung din spate. oricum, se refugiase la un partid – Pro România – care n-a făcut pragul electoral.
 • Niculae Bădălău (baronul de Giurgiu, cel ce făcea dedicații micționale diasporei) – a fost ascuns de PSD la Curtea de Conturi.
 • Adrian Țuțuianu (fost baron de Dâmbovița) – migrat de la PSD la Pro România, a urmat destinul eșuat al partidului lui Victor Ponta.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

8 COMENTARII

 1. Din pacate inca mai avem destui periculosi. Rai, resentimentari si cu gura mare, care mai pot face enorm de mult rau. Dar e incredibil ca au fost eliminati atatia capcauni sinistri…e incredibil….

 2. Ma bucur din inima ca au ramas pe dinafara toate aceste scursuri, referitor la actuala garnitura de idioti obraznici de la aur, probabil vor fi izolati, ca deja acuza un boicot impotriva lor, zilnic se plang in presa de treaba asta. Daca va fi vreo colaborare cu ei, respectiv psd, absolut sigur se va face pe sub masa.

 3. Da,e un pas spre normalitate,dar mai este drum luuuung pana la democratie,caci votul trebuie sa fie ceva care sa devina o obisnuinta ,ca tot ce tine de civilizatie:spalatul pe maini,pe fata,curatenie..nu doar gandul la mancare,bani,cafenele,distractie,chat,pacanele ,pariuri inseamna viata mai buna!Iar in pribinta acestei doamne,aleasa de cativa parlamentari nr.2 in stat,trebuie sa avem niste retineri,dupa ca a scos din gura un porumbel mai mare decat Casa Poporului!!Asta cu parlamentul UNICAMERAL-doar asta,nu si propunerea de 300 parlamentari-e de mintea lui basescu-PETROV,prietenii stiu de ce…😉Sa revii la MAREA ADUNARE NATIONALA ceausisto-comunista,asta da, doctrina,tipic progresista!!!😈😈😈

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here