„Cum e posibil ca Șumudică să fie atât de deștept pe teren și atât de prost în relațiile particulare?”

0
3222
Șumudică furios

Despărțirea bruscă a lui Marius Șumudică (49 de ani) de clubul Gaziantep, după mai multe contre între el și conducerea clubului pe tema prelungirii contractului, a fost intens comentată de presa turcă. Antrenorul român nu iese bine deloc.

„Divorțul” dintre Șumudică și Gaziantep s-a produs într-un moment în care echipa la care joacă mijlocașul Alexandru Maxim (30 de ani) și fundașul Alin Toșca (28 de ani) era pe val în Superliga turcă.

Cu Șumudică la cârmă, Gaziantep a avut 15 meciuri fără înfrângere, ajungând pentru o zi chiar pe primul loc. La plecare, antrenorul român a lăsat formația turcă pe locul 4, la 4 puncte de liderul Beșiktaș.

Milliyet: ”Șumudică s-a sinucis profesional”

Presa din Turcia a reacționat față de ultimele incidente, având o reacție vehementă la adresa tehnicianului român.

„Șumudică s-a sinucis profesional”, a scris „Milliyet”, unul din ziarele de mare tiraj din Turcia.

„Cum e posibil ca Marius Șumudică să fie un antrenor atât de deștept pe teren și un tip așa de prost în relațiile particulare? Nu pare a fi o dovadă de inteligență faptul că a atacat conducerea pe motive financiare. Sau așa a găsit o cale pentru a fi concediat? El, care avea o părere excelentă despre bărbăția lui ca antrenor, a fost trădat chiar de acest lucru”, au punctat ziari;tii de la Ml

”Unde mai poate fi Șumudică antrenor?”

„Dacă nu poți să fii calm la o echipă lipsită de griji precum Gaziantep, cu un președinte precum Mehmet Büyükekşi și cu un întreg oraș care te primește cu brațele deschise și vrea să lucreze pentru binele echipei, atunci unde mai poți fi antrenor?”, a fost concluzia jurnaliștilor turci.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here