Mama lui Zaniolo o „ușuiește” pe Mădălina Ghenea: „E aproape de vârstă cu mine! Nu sunt de acord absolut deloc cu această relație!”

2
21722
Nicolo Zaniolo - Mădălina Ghenea

Relația dintre fotbalistul italian Nicolo Zaniolo (21 de ani), mijlocaș la AS Roma, și românca Mădălina Ghenea (33 de ani) – actriță și model – s-a complicat prin intervenția hotărâtă a mamei flăcăului!

Situația era oricum extrem de complicată, scrie presa italiană – atât cea mondenă, cât și cea sportivă.

La scurt timp după ce Zaniolo a făcut publică relația sa cu Mădălina Ghenea, fosta iubită a lui fotbalistului, Sara Scaperrotta, de care s-a despărțit recent, a confirmat că este însărcinată.

Mijlocașul italian a intrat și în „gura” propriei mame, Francesca Costa (43 de ani), care a declarat public că nu este de acord cu relația cu Mădălina Ghenea.

„Nu sunt de acord absolut deloc cu faptul că el se vede acum cu această femeie, care e aproape de vârstă cu mine. Noi încercăm să-l facem să gândească atent tot ce face, însă, din păcate, această poveste a ajuns pe primele pagini ale presei. Unii oameni cred că noi îl sfătuim greșit, dar noi i-am transmis cu totul altceva în această poveste”, a declarat Francesca Costa, potrivit Football Italia.

Mădălina Ghenea (33 de ani) are cu 12 ani mai mult decât Nicolo Zaniolo (21 de ani) și cu 10 ani mai puțin decât mama acsetuia, Francesca Costa (43 de ani). Se poate spune că ea este mai apropiată ca vârstă de mama fotbalistului decât de fotbalist.

Pe lângă perioada agitată pe plan personal, Nicolo Zaniolo traversează momente grele și din punct de vedere profesional. Mijlocașul de la AS Roma nu a mai evoluat din 7 septembrie, când s-a accidentat grav în meciul Olanda – Italia.

În acest moment, Nicolo Zaniolo este în perioada de recuperare de după ruptura de ligament încrucișat, iar revenirea sa pe gazon este preconizată pentru primăvara acestui an.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. s-a dus curva la produs …nu degeaba toata italia e plina de curve…romanesti,moldovenesti…au cazut de pe columna lui traian..boul cand a plecat din daicea si-a luat cu el o armata de curve sa-i ajunga pana la roma…si uite urmarea, ele sunt si azi pe strazi …!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.