Klaus Iohannis: „Astăzi vom depăși 100.000 de persoane vaccinate într-o zi. Stăm extraordinar de bine cu această campanie”

1
340
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis spune că România „stă extraordinar de bine” în ceea ce privește campania de vaccinare anti-Covid și că „s-a intrat într-o fază nouă cu imunizarea”, renunțându-se la birocrație. Președintele e sigur că astăzi România va depăși pragul de 100.000 de persoane vaccinate pe zi.

Klaus Iohannis a vizitat, joi, centrul de vaccinare de la Spitalul Militar din Constanța, despre care a spus că „este organizat impecabil, cu toate că este în condiții de container, deci centru improvizat”. Miercuri și joi dimineață, în centrul respectiv s-au vaccinat peste 500 de persoane din Constanța.

Declarațiile lui Klaus Iohannis

* „Este un lucru excelent. Am intrat realmente într-o fază nouă cu vaccinarea. Avem maratoane, avem centre deschise non-stop la spitalele militare, unde cei care doresc să se vaccineze se pot, pur și simplu, prezenta și se vaccinează.”

* „Am renunțat, practic, la toată birocrația și, de la sfârșitul acestei săptămâni, toate centrele de vaccinare din toate localitățile din toată țară sunt deschise pentru vaccinare fără preaviz, fără anunț prealabil, fără înscriere pe platformă.”

* „Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina. Suntem în situația foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă.”

* „În paranteză fie spus, noi stăm – noi, în România – extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce, pur și simplu, la vaccinare.”

* „Am aflat de la domnul colonel doctor Gheorghiță că astăzi vom depăși 100.000 de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul și, dacă este nevoie, îl vom crește, în așa fel încât, în cel mai scurt timp, un număr mare de cetățeni români și cei rezidenți aici să poată fi vaccinați.”

* „Este, pe de altă parte, evident că cifrele pe care le primim zilnic sunt pe zi ce trece mai bune. Avem mai puține persoane nou infectate, avem mai puține persoane la Terapie Intensivă, avem mai puține decese – sper să scăpăm cât mai repede de acestea.”

* „Însă nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut, virusul este în societate. E foarte clar că până când avem un număr mare de români vaccinați, trebuie să respectăm în continuare restricțiile.”

* „Reiau apelul meu: haideți să ne vaccinăm, ca să revenim la normalitatea noastră, pe care ne-o dorim atât de mult! Vă invit pe toți să mergeți să vă vaccinați.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Uciderea mișelească a celui mai mare urs din România. Beneficiar: un prinț austriac, după „o partidă de braconaj”. Aprobarea era pentru o ursoaică

* Pușcăriașul Adrian Severin îi scrie lui Putin, „turnându-i” pe conducătorii României, care „execută obedient ordine venite de la rivalii Rusiei”

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Două surori de 6 și 10 au fost violate de familia asistentei maternale. Fetele și fratele lor erau torturați cu urzici în chiloți

* „M-am cutremurat auzindu-i că vaccinul cel mai bun este Sfânta Împărtășanie”. ÎPS Teodosie, ridiculizat de la vârful Bisericii

* CTP l-a „dat în primire” pe șeful SIE, în direct, la TV. Ce minunății franțuzești conținea cutia-cadou trimisă jurnalistului

* FOTO-VIDEO: 7 poze cu agentul GRU expulzat pentru că încerca să racoleze oficiali români

* Divorțul deceniului: Bill Gates se desparte de Melinda, după 27 de ani! Își împart o avere de 146 de miliarde de dolari

* Clujul mai dă o lecție Bucureștiului: din această vară va găzdui un turneu de tenis feminin din circuitul mondial

* A început declinul Simonei Halep? La aproape 30 de ani, nu prea se mai apropie de finale. Eliminată în „optimi” pe zgura din Madrid

1 COMENTARIU

  1. Totuși…, cuvântul „EXTRAORDINAR” (Sic!) este cam… PREA-PUTERNIC: EXAGERAT, daaaaaaaaaaaaa?!!!

    Probabil că… (mini-)vacanța-la-mare, de-aici, de la Neptun (unde face plajă și joacă tenis de dinainte de Paști!) l-aaa… PREA-(!)-BINEDISPUS pe președintele Iohannis, ridicându-i optimismul peste limitaaaa… „PICIOARELOR-pe-PĂMÂNT”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here