Jandarmii-șefi care au sabotat ancheta în dosarul „10 august” vor fi demiși. Au continuat să ascundă probe!

0
8008
Marcel Vela, Ministerul de Interne
Ministrul de Interne Marcel Vela a schimbat întreaga conducere a Jandarmeriei Române, acuzând-o că nu a colaborat cu conducerea ministerului în Dosarul 10 august

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat marți seară, la Realitatea Plus, că urmează demiteri la Jandarmeria București, pentru că „oameni din eșalonul 2 și 3 „au tras frâna de mână” în dosarul „10 august”.

Sabotajul jandarmilor a avut loc după ce Vela a cerut și obținut desecretizarea convorbirilor dintre jandarmi, pe care însă nu le-a primit, deși le-a solicitat insistent pentru a le trimite procurorilor DIICOT.

„Urmează demiteri la Jandarmeria București, pentru că avem viteze diferite. Nu spun că neapărat conducerea, dar oameni din eșalonul 2 și 3 au tras frâna de mână în acest dosar. Da, urmează demiteri, pentru că au tărăganat livrarea convorbirilor desecretizate dintre jandarmi, din seara de 10 august, ca să le pot trimite procurorilor”, a spus ministrul Vela.

Așadar, niște responsabili din Jandarmerie au ignorat decizia de desecretizare a convorbirilor din 10 august, refuzând să trimită procurorilor – prin ministrul de Interne – informațiile solicitate. Pentru asta ar trebuie să fie nu doar demiși din funcții, ci și dați afară din Jandarmerie și anchetați pentru abuz în serviciu, insubordonare și tăinuire!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here