sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsTovărășica lui Dragnea, îngrijorată: "A stat într-o cameră de 12-13 metri, neputând...

Tovărășica lui Dragnea, îngrijorată: „A stat într-o cameră de 12-13 metri, neputând să facă mișcare. I-au fost afectate pozițiile”

-

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, împletește trilurile de bucurie cu gândurile îngrijorate după ce fostul lider al PSD a fost eliberat anticipat din penitenciar ca urmare a unei sentințe definitive date de Tribunalul Giurgiu. Irinei îi vine să cânte de fericire, dar spune că sănătatea iubitului ei a fost grav afectată.

Într-un mesaj postat pe Instagram după sentință, iubita lui „Daddy“ a scris: „Pentru prima dată. Contemplam lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. Simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne – Doamne, că ai făcut asta pentru mine“.

Liviu Dragnea, așteptat la ieșirea din penitenciar de iubită și de televiziunile oligarhilor

Prima reacție a avut-o Irina, bineînțeles, la Antena 3: „Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă!“.

Ajunsă degrabă în fața Penitenciarului Rahova, laolaltă cu televiziunile oligarhilor, Irina Tănase și-a manifestat și îngrijorările: „Practic, în ultimele 9 luni el a stat într-o cameră de 12-13 metri, neputând să facă mișcare, iar pozițiile i-au fost afectate. Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu apropiații lui“.

- Advertisement -

Ea a pus speranțele admiratorilor pe „hold“, spunând despre o eventuală căsătorie: „Nu ne grăbim“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planurile lui Dragnea: vrea să se opereze la prietenii din Israel, apoi începe răfuiala cu actuala conducere a PSD

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

VIDEO. Dragnea a ieșit din pușcărie la fel de ticălos cum a intrat! Cică a lăsat o „Românie prosperă” și a găsit o „dictatură feroce”. Despre PSD: e „praf”, „un partid fără personalitate”

VIDEO. Cei trei care l-au întâmpinat pe Dragnea după pușcărie: Carmen (mândra din tinerețe), Irina (mândra de la bătrânețe) și Codrin (pajul favorit)

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

Sondaj Inscop: PSD crește, PNL e peste scorul de la alegeri, USR-PLUS recuperează, AUR o ia în jos (după un salt spectaculos)

Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

- Advertisement -

2 COMENTARII

    • Păiii…, asta eee…, ce să-i faci…, omu’ la „bulău” cam uităăă… „POZIȚIILE” (Sic!) predate acasă de juna Irinuca șiii… deprindeee…, hm,hmmm…, altele, impuse deee… șefu’/tartoru’-de-celulă, daaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

      (Când intri acolo…, din LiviU devii, rapid,… LiviA!!!!!!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -