Tovărășica lui Dragnea, îngrijorată: „A stat într-o cameră de 12-13 metri, neputând să facă mișcare. I-au fost afectate pozițiile”

2
28153
Liviu Dragnea și Irina Tănase, la scurt timp după ieșirea lui "Daddy" din pușcărie

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, împletește trilurile de bucurie cu gândurile îngrijorate după ce fostul lider al PSD a fost eliberat anticipat din penitenciar ca urmare a unei sentințe definitive date de Tribunalul Giurgiu. Irinei îi vine să cânte de fericire, dar spune că sănătatea iubitului ei a fost grav afectată.

Într-un mesaj postat pe Instagram după sentință, iubita lui „Daddy“ a scris: „Pentru prima dată. Contemplam lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. Simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne – Doamne, că ai făcut asta pentru mine“.

Liviu Dragnea, așteptat la ieșirea din penitenciar de iubită și de televiziunile oligarhilor

Prima reacție a avut-o Irina, bineînțeles, la Antena 3: „Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă!“.

Ajunsă degrabă în fața Penitenciarului Rahova, laolaltă cu televiziunile oligarhilor, Irina Tănase și-a manifestat și îngrijorările: „Practic, în ultimele 9 luni el a stat într-o cameră de 12-13 metri, neputând să facă mișcare, iar pozițiile i-au fost afectate. Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu apropiații lui“.

Ea a pus speranțele admiratorilor pe „hold“, spunând despre o eventuală căsătorie: „Nu ne grăbim“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planurile lui Dragnea: vrea să se opereze la prietenii din Israel, apoi începe răfuiala cu actuala conducere a PSD

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

VIDEO. Dragnea a ieșit din pușcărie la fel de ticălos cum a intrat! Cică a lăsat o „Românie prosperă” și a găsit o „dictatură feroce”. Despre PSD: e „praf”, „un partid fără personalitate”

VIDEO. Cei trei care l-au întâmpinat pe Dragnea după pușcărie: Carmen (mândra din tinerețe), Irina (mândra de la bătrânețe) și Codrin (pajul favorit)

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

Sondaj Inscop: PSD crește, PNL e peste scorul de la alegeri, USR-PLUS recuperează, AUR o ia în jos (după un salt spectaculos)

Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

2 COMENTARII

    • Păiii…, asta eee…, ce să-i faci…, omu’ la „bulău” cam uităăă… „POZIȚIILE” (Sic!) predate acasă de juna Irinuca șiii… deprindeee…, hm,hmmm…, altele, impuse deee… șefu’/tartoru’-de-celulă, daaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

      (Când intri acolo…, din LiviU devii, rapid,… LiviA!!!!!!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here