În lipsa vaccinului rusesc, Ion Iliescu și l-a injectat pe cel american! Fostul președinte a împlinit 91 de ani și ne amenință că se simte excelent

7
620

Ion Iliescu, fost președinte al României în perioada 1990-1996 și 2000-2004, s-a vaccinat anti-Covid cu produsul anericano-german Pfizer/BioNTech. Anunțul a fost făcut chiar de Iliescu miercuri, când a împlinit 91 de ani. Devotat Moscovei toată viața lui, Iliescu n-a putut apela acum la vaccinul rusesc Sputnik-V, pentru că acesta nu este aprobat în Uniunea Europeană.

Fostul activist comunist și președinte al României a menționat că n-a resimțit niciun efect advers. El ne-a asigurat că e bine-sănătos: “M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”.

Iliescu, care poartă răspunderea pentru victimele de la Revoluție și de la mineriadele din 1990, precum și pentru manipularea grosolană a populației în Campania electorală pentru alegerile din mai 1990, le reproșează guvernanților de acum că nu comunică îndeajuns de deschis cu populația: “Nu a fost un an ușor pentru nimeni, nici pentru cetățeni, nici pentru cei care se află la putere. Situația în care se află țara necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali. Îmi e greu mie să dau opinii și să fac sugestii celor care se află la guvernare”.

Din 27 decembrie 2020 până miercuri, 3 martie 2021, România a imunizat 1.022.066 cetățeni din cei 10.400.000 pe care plănuiește să-i vaccineze până la sfârșitul lunii septembrie.

Dintre cei vaccinați, 402.257 au primit doar prima doză, în timp ce 619.809 au reușit să facă și rapelul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

7 COMENTARII

 1. Ne-am resemnat deja…, de muuuuult timp chiar: CRIMINALUL (!!!!!!!) ăsta (din decembrie 1989 și de la „mineriade”)… „ne-ngroapă-pe-toți”, ce maiii…!
  (Șiii…, vorb’aiaaa…, „mor-ei-oameni-tineri-,-dom’le”!!!)

  • Îl cheamă mereu la ședințe tovarășii Lenin, Stalin, Brejnev și ceilalți, dar Ion-„Ilici”… NIMIC-și-NIMIC (!): ăsta nu mai respectă nici… „disciplina-de-Partid”!!!

   • Dacă în loc de SECERĂ-și-ciocan, aveau comuniștii ăștia, ca simbol/”LOGO”,… COASA-și-ciocanu’ (Sic!), poate scăpam, naibiiiiii, mai repede de ei…
    (Zicem și noi…, deee… năduf, așaaa…)

 2. Ilici este o otreapa. Insa nu este tradator, el nefiind etnic roman. Ce dovada mai buna decat pozele „generalilor” SPP care il aparau.
  Cand va muri portretul lui va fi cu siguranta expus la sediul central din piata Lyublianka. Pentru servicii exceptionale aduse imperiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here