„A învins! Domnul P. a învins!” La 101 ani se vindecă de coronavirus și se întoarce în familie

1
1794

Incredibilă poveste a unui italian de 101 ani, infectat cu coronavirus: reușește să învingă boala și se întoarce perfect sănătos la familia sa!

Viceprimarul orașului Rimini, Gloria Risi, a făcut un anunț primit cu entuziasm: „În această dimineață am primit o știre fantastică: un bărbat de 101 ani, pozitiv la COVID-19, a fost externat astăzi din spitalul «Infermi» din Rimini și s-a întors acasă, alături de familia sa”.

Gloria Risi a scris pe Facebook: „Domnul P. s-a născut în Rimini în anul 1919, în mijlocul altei tragice pandemii mondiale (gripa spaniolă). Până la 101 ani a trăit un întreg secol XX, iar acum – acest început de mileniu. Acest domn a văzut de toate în acești ani: războaie, foame, durere, progres, crize și revoluții. Trecut de un secol de viață, a fost pus în fața unei noi provocări, în fața unui dușman invizibil și teribil în același timp. Săptămâna trecută a fost internat la spitalul din Rimini, fiind găsit pozitiv la coronavirus. În puține zile a devenit o legendă pentru medici, asistenți medicali, pentru tot personalul medical. O speranță pentru viitorul tuturor, în corpul unui bătrân care a luptat cu boala, în timp ce știrile sunt toate despre tragedia care lovește persoanele în vârstă. Și a învins. Domnul P. a învins! Familia dânsului l-a luat acasă. Iar nouă ne-a arătat că nici la 101 ani nu te poți considera deja învins!”

Viceprimarul din Rimini concluzionează: „În aceste timpuri de mare restriște ies la iveală anumite lecții de viață, care au o semnificație mai mare decât o simplă poveste de viață sau de moarte. Sunt momente care rămân în memoria colectivă și ne ajută să luptăm până la capăt pentru persoanele pe care le iubim”.

Această știre este cu atât mai importantă, cu cât se adaugă altei povești asemănătoare care s-a întâmplat în China, cu câteva săptămâni în urmă. În acel caz, un bolnav de aceeași vârstă, 101 ani, a reușit să învingă boala, fiind cel mai bătrân bolnav de coronavirus care s-a însănătoșit. A emoționat perseverența cu care a luptat, surprinzându-i prin optimismul său pe medicii care-l îngrijeau.

Concluzia tonică: se pot întâmpla miracole, chiar și bătrânii pot scăpa de acest flagel!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. 101 ani? Felicitări domnului P. O stire fantastica, incurajatoare. Sa speram ca această pandemie nu va dura mult. PROBLEMA MARE ESTE ce va urma daca nu luam măsuri mai drastice. Vedeți în detaliu cum putem preveni un colaps economic ce va marca omenirea într-un mod greu de imaginat. SOLUȚIA: „comă socio-economică și financiară indusă” ca strategie pentru a preveni criza financiară și colapsul economic la nivel mondial pe fondul pandemiei noului coronavirus (SARS-CoV-2) COVID-19 . Adresati-vă deputaților și guvernanților ce vă reprezintă cu materialul postat la pagina http://adriantoader.eu/afgro/ de unde puteți și descărca ca document PDF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here