Interlopul „Codiță”, prietenul polițiștilor din Caracal, se laudă că a organizat mitinguri anti-Kovesi și anti-americane

4
7359
Remus Rădoi - "Codiță"

Ziaristul Paul Pârvu a sesizat o intervenție ciudată la emisiunea „Se întâmplă acum”, realizată de Tudor Barbu pe B1 TV. Un personaj dubios din Caracal, aflat în relații speciale cu Poliția și beneficiar de contracte cu instituții de stat din Olt, se lăuda că mitingurile anti-Kovesi și anti-americani!

În ediția de luni, 12 august, a emisiunii lui Tudor Barbu (fost senator PNL în vremurile de derută ale acestui partid), invitați au fost Marius Marinescu (fost senator PDL/PRM, mare nostagic ceaușist) și Tudor Mărieș (șef de organizație de revoluționari). Prin telefon a intrat Remus Rădoi – „Codiță”, interlopul din Caracal care pozează în om de afaceri.

Spre sfârșitul convorbirii telefonice cu „Codiță” (aflat în străinătate, la volan), acesta a aruncat făcut câteva afirmații halucinante.

Declarațiile lui „Codiță” și decriptarea lor

1. „Am făcut emisiuni cu generalii Stănculescu și Degeratu și, atât din discuțiile televizate, cât și din ceea ce am discutat cu dânșii în particular, a reieșit că statele din Occident desfășoară acțiuni în țările din Est, inclusiv în Romania, prin care creează diverse diversiuni.”
Stănculescu putea bălmăji orice, dar Degeratu – un pro-american convins – n-ar fi făcut niciodată asemenea afirmații. Oricum, zicerile lui „Codiță” se înscriu perfect în directivele după care acționează propaganda rusă. De obicei, Moscova acuză Occidentul de ceea ce fac chiar ei, rușii, mari amatori de diversiuni.
2. „Despre toate acestea am purtat discuții să mergem și în emisiune la Rareș Bogdan, dar, în ultima clipă, cei de la Realitatea au anulat proiectul, fără explicații. Am dovezi ale aranjamentelor pe care le-am facut cu Realitatea, convorbiri înregistrate și hârtii, pe care o să vi le dau mâine, când sunt în țară.”
Pe Cozmin Gușă îl cred în stare de orice (finul său Vâlcov îl acuza că e agent KGB), dar Rareș Bogdan și-o fi dat seama că personajul „Codiță” e unul dubios și a refuzat să-l bage în emisiune.
3. „Cât despre mine, ca profil de om și de patriot, vă pot spune că am organizat nu mai puțin de patru mitinguri anti-Kovesi și, de asemenea, am organizat primul protest din România împotriva Războiului din Golf!”
Ce altceva putea face un interlop decât să organizeze mitinguri împotriva șefei DNA? Iar dacă mai e și „codița” rușilor, e explicabil și protestul împotriva ofensivei americane în Irakul lui Saddam Hussein.
Se pare că rușii au acționat intens în zona Deveselu, făcându-și multe „codițe” prin Poliție și alte instituții ale statului, prin lumea interlopă și printre gură-cască, pe la Caracal, Slatina, Drăgănești-Olt și până la Craiova…
În ultima vreme, interlopul „Codiță” e foarte cultivat la Antena 3, RTV și, iată, B1 TV. El este vechi tovarăș și cu avocatul Tonel Pop, un alt ciudat care, profitând de ororile de la Caracal, a fost activat de televiziunile Mafiei.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

Dezvăluire-șoc sau mizerie à la Gâdea? „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. Servicii sexuale contracost”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

„Ciorapii roșii” ai Antenei 3 intră în Guvern! Ieri propagandist la Gâdea, azi consilier onorific la Dăncilă

Efectul Rareş Bogdan: traseiştii PSD-ALDE-Pro România au interzis în PNL!

Nepotism nerușinat: din manevrant de vagoane, fratele baronului PSD a ajuns director la Compania de Apă-Canal a Consiliului Județean

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

* Salutări de la Sorina! La New York e frumos și bine…

4 COMENTARII

  1. Credem ca acest pezevenghi de „Codita” a spus din greseala „generalul Degeratu” (care, cu adevarat, este un cunoscut… pro-american !). Probabil ca a facut emisiune cu celebrul TIGNIT si PUTINIST gen. (r) Chelaru, un notoriu om-al-rusilor, de tip „traco-dacoman” (stiti genul: farfurii zburatoare prin… Bucegi, in hangare de pe sub… „Muntele Kogayon”, dacii care i-au invatat limba latina pe… soldatii romani si toate celelalte nazbitii, cu apasat mesaj antioccidental !)…

  2. Revin pentru a semnala… BRUSCA schimbare de atitudine a posturilor de televiziune „Latrina3” si „GuitaTV” fata de acest Remus Radoi, zis „Codita”, imediat ce au aflat (de la el) ca acesta a organizat mitinguri anti-Kovesi si anti-americane: nu mai este (numit) „interlopul” sau „batausul”, ciii… „domnul” sau „omul” !!!
    Q.E.D., nu-i asa ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here