Dezvăluire-șoc sau mizerie à la Gâdea? „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. Servicii sexuale contracost”. Cumpănașule, ești cu familia sau cu Gâdea?

0
10785
Gâdea - interviu cu "umbra"

Antena 3 a difuzat duminică seara un interviu făcut de Mihai Gâdea cu o „umbră”. Un martor cu chipul protejat și vocea distorsionată, pe care Gâdea l-a prezentat drept „omul care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă în detaliu, partener de afaceri cu unul dintre apropiații lui Dincă”.

„Umbra” spune multe lucruri spectaculoase, unele de-a dreptul șocante, dar credibilitatea unui asemenea demers este îndoielnică.

În dezvăluirile sale se strecoară și o afirmație sensibilă, care poate destabiliza și mai mult familia Alexandrei Măceșanu (fata de 15 ani răpită, violată, ucisă și incinerată de monstrul din Caracal).

Ce spune „umbra”, fără ca Gâdea să tresară: „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. În condițiile contextului unor servicii sexuale contracost”.

Nu știm cine este „mătușa Alexandrei” și ce relații are ea cu părinții adolescentei ucise, nici Gâdea n-a întrebat. Dar o asemenea „dezvăluire”, mai ales dacă nu e probată, cu atât mai mult dacă nu e reală, poate face ravagii în familia Măceșanu.

E o speță în care, iată, ar putea să se implice „Unchiul” – Alexandru Cumpănașu. Poate face el lumină ce-i cu asta: e o informație care poate conta serios în anchetă sau e doar o mizerie de-a lui Gâdea? Grea misiune pentru Cumpănașu, să „arbitreze” între Gâdea și familia Alexandrei…

Dezvăluirile „martorului-umbră”, la Antena 3

„În preajma lui Dincă și a prietenilor săi apăreau fete”

  • „Pe Dincă l-am întâlnit în jurul anului 2001, într-o conjunctură cu persoane din Caracal. A trebuit să colaborăm pentru o perioadă de un an de zile. Mă vedeam zilnic cu cercul lui de prieteni, iar Dincă venea ocazional. Contextul acesta m-a ajutat să-i cunosc forța de care dispune.”
  • „De câteva ori pe săptămână apăreau fete în preajma lor, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă) cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri de diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere.”

Minore, de lângă Caracal, luate la ocazie. Niște copile

  • „Era vorba de un interes financiar din partea fetelor «nevinovate». Clientul meu avea o posibilitate financiară destul de bună.”
  • „Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile.”
  • „Dincă, la vremea aceea, era un om mediocru. Văzând reportajul cu ceea ce s-a întâmplat acolo, eu am rămas șocat. Era destul de recalcitrant atunci. Se certa cu oamenii, cu prietenii cu care ieșea. A trebuit de câteva ori să particip la niște discuții, la o masă. Avea cumva o modalitate de a nu se lăsa călcat în picioare, de a se impune în fața celorlalți.”

„Mi-au fost oferite fete”

  • „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. În condițiile contextului unor servicii sexuale contra cost.”
  • „Nu știu dacă fetele veneau de bunăvoie sau erau constrânse. Nu le-am cunoscut pe niciuna dintre ele. Angajaților mei li s-au oferit diverse fete. Și mie mi-au fost oferit fete, dar am refuzat mereu. Eram și căsătorit. Foloseau mereu sintagma «Nu te costă nimic».”
  • „Dincă vorbea destul de puțin. Cred că mai degrabă avea o inteligență sub medie. Eram paralel cu se întâmplă acolo. Era un mod de viață pentru ei. La unele dintre mesele pe care le-am servit, erau bucuroși că avuseseră parte de două fete. Erau bucuroși pentru că obținuseră ceva mai mult. Priveau toate aspectele ca pe un trofeu.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Cazul Caracal: Băsescu îi ridiculizează pe „impostorul Tonel”, „unchiul Cumpănașu”, „guriștii investigatori Zară și Lăzăruș”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

* Clanul Mocanu conduce Ministerul Culturii cu specialiști de la Apă, Crematorii și Cimitire, plus un tractorist!

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

FOTO-VIDEO. Un zâmbet larg de peste Ocean. Sorina a scăpat de spaimele unei Românii care-și terorizează copiii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here