miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăPolitică"Ciorapii roșii" ai Antenei 3 intră în Guvern! Ieri propagandist la Gâdea,...

„Ciorapii roșii” ai Antenei 3 intră în Guvern! Ieri propagandist la Gâdea, azi consilier onorific la Dăncilă

-

Guvernul PSD-ALDE continuă să aducă în Palatul Victoria propagandiști de la Antena 3. Cea mai recentă achiziție: Alex Coita, mincinologul cu ciorapii roșii din emisiunea lui Mihai Gâdea.

Pe numele său complet Alexandru Ion Coita (unii spun că în buletin e cu diacritice, deci Coiță, dar n-am văzut documentul), invitatul permanent al Antenei 3 a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă. Decizia a fost publicată azi – luni, 12 august – în Monitorul Oficial.

Alex Coita este tipul de carierist versatil, capabil să întoarcă realitatea după cum vrea să audă moderatorul, auditoriul sau plătitorul. Prin cameleonismul lui, a obțină funcții și favoruri în guvernări diferite, chiar antagoniste. A fost consilier al Robertei Anastase (PDL), pe vremea când aceasta era președinte al Camerei Deputaților. A fost și secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în scurta guvernare a lui Mihai Răzvan Ungureanu (deci tot cu susținere PDL). Iar acum, iată-l consilier onorific al unui premier PSD.

- Advertisement -

De câțiva ani, de când PSD a monopolizat guvernarea, deci și resursele financiare, Alex Coita a devenit propagandist de prima linie al lui Liviu Dragnea. Mihai Gâdea l-a invitat tot mai des la Antena 3, transformându-l în invitat permanent.

Și a venit răsplata, ca dovadă a maximei încrederi ce i-o câștigase liderului PSD: Coita a fost preferat și de Gâdea, și de Dragnea la ultima șarjă propagandistică înaintea alegerilor europarlamentare. Emisiunea a fost găzduită la Antena 3, în seara de joi, 23 mai. Au fost două ore de campanie deșănțată făcută lui Dragnea și partidului acestuia.

Cu ciorapii roșii, în slujba Ciumei Roșii

Ultima emisiune a lui Mihai Gâdea înainte de alegeri i-a fost pusă la dispoziție finanțatorului principal al Antenei 3, Liviu Dragnea, președintele PSD. Acesta a stat în studio două ore, în care a fost îndemnat să îndruge toate minciunile. Ba mai mult, intoxicările lui Dragnea au fost amplificate de cei doi interlocutori ai liderului PSD și, ulterior, de „analiștii” care și-au dat cu părerea.

- Advertisement -
Ciorapii roșii

Un element strident, în studioul lui Gâdea, l-au reprezentat ciorapii roșii ai lui Alex Coita. Acesta a fost ales de Dragnea (sau ales de Gâdea și acceptat de Dragnea) pentru interviul „2 la 1”. Și Coita s-a comportat ca un Gâdea 2, o slugă umilă a lui Dragnea.

Un exemplu. Coita despre acțiunea infractorului-șef al PSD în domeniul justiției: „Dumneavoastră, domnule Dragnea, ați luat o… nu o bâtă, că bâta e la alții, alții umblă cu bâta. Ați luat un băț, un bețigaș să spunem, dar cu bețigașul ăla ați dat într-un cuib și au ieșit viespi, a ieșit o nebunie întreagă”.

Al doilea exemplu. Coita despre economia românească sub PSD: „În mod normal, oamenii votează după cum le merge viața de zi cu zi. Că nu toată lumea se trezește de dimineață cu gândul «aoleu, penalii, să fie valori, principii…». Nu! Adevărul că oamenii se gândesc… «dom’le, ce fac? Am rata la bancă, am chiria, mi-a venit lumina…» (…) Nu vreau să-i dau dreptate domnului Dragnea, că nu de asta sunt aici. Dar adevărul este că de doi ani încoace, de când este acest partid la guvernare, le iese pe economie. Lucrurile se leagă. Sigur că întotdeauna putem găsi pete în soare, dar pe economie le iese”.

Concluzia prestației lui Coita a fost trasă de Dragnea: „Sunt foarte de acord cu domnul Coita”.

Ce a livrat pepiniera Antena 3 pentru PSD

  • Gabriela Firea – primar general al Capitalei
  • Carmen Avram – europarlamentar
  • Alina Petrescu – purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu
  • Felix Rache – consilier al premierului Mihai Tudose
  • Alex Coita – consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă
  • Andi Topală – consilierul ministrului Justiției, Ana Birchall
  • Ionuț Cristache – trimis să facă propaganda Antenei 3 la TVR

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Nepotism nerușinat: din manevrant de vagoane, fratele baronului PSD a ajuns director la Compania de Apă-Canal a Consiliului Județean

Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

Dezvăluire-șoc sau mizerie à la Gâdea? „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. Servicii sexuale contracost”

Cazul Caracal: Băsescu îi ridiculizează pe „impostorul Tonel”, „unchiul Cumpănașu”, „guriștii investigatori Zară și Lăzăruș”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

FOTO-VIDEO. Un zâmbet larg de peste Ocean. Sorina a scăpat de spaimele unei Românii care-și terorizează copiii

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Din informatiile noastre, acest DERBEDEU, odata ajuns in „State” (S.U.A.), si-a schimbat numele, din „CoiȚĂ” – Sic ! – in „CoiTA”, si si-a lasat si barba, ca sa mai acopere din faciesul acela de… MAGOT !
    Oricum, „COITUS INTEROMPTUS” asta este nu numai o (MAREEEEE !) JIGODIE, dar este si un TANTALAU fara leac ! Asadar: PERFECT pentru a-i fi consilier TUTEI – NATIONALE V.V. Danciloaica !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -