Înjunghieri în serie, după miezul nopții, într-un mare oraș din Anglia: un mort și 7 răniți

0
2146

Un bărbat a fost ucis şi 7 persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-o serie de atacuri cu cuţitul care au avut loc după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, la Birmingham, oraş de 1,1 milioane de locuitori din centrul Angliei (al doilea ca mărime din Marea Britanie, după Londra), a anunţat poliţia din West Midlands, conform Reuters şi DPA.

“Suntem în măsură să confirmăm că am lansat o anchetă pentru omucidere în urma evenimentelor din noaptea trecută”, a informat poliţia din West Midlands.

“Un bărbat a murit, iar un bărbat şi o femeie au suferit răni grave. Alţi cinci au mai fost răniţi”, au adăugat forţele de ordine.

Cel puțin 8 persoane au fost înjunghiate în noaptea de sâmbătă spre duminică la Birmingham.

Poliţia a catalogat înjunghierile drept un “incident major”.

Într-un comunicat de presă, poliţia a indicat că a primit un apel la ora locală 0.30 (23.30 GMT) cu privire la înjunghierea unei persoane în centrul oraşului Birmingham, iar ulterior a fost anunţat că fapte similare au mai avut loc la scurt timp de la primul apel, potrivit Agerpres.

“Avem cunoştinţă de faptul că sunt rănite câteva persoane, dar în acest moment nu suntem în situaţia de a preciza câte sau care este starea lor. Se lucrează pentru a se stabili ce s-a întâmplat şi ar putea dura ceva timp până când vom putea confirma ceva. În această fază nu ar fi potrivit să speculăm în privinţa cauzelor incidentului”, a anunţat poliţia din West Midlands.

Primar: „Atacurile par a avea legătură între ele”

Primarul din West Midlands, Andy Street: “Au avut loc o serie de incidente în zona Hurst Street din oraş şi par să aibă legătură între ele, însă mobilul nu este încă înţeles. În acest moment este prea devreme şi nici nu ar fi potrivit să speculăm cu privire la cauzele incidentului”.

Secretarul de stat pentru afaceri externe, Dominic Raab, a declarat că oamenii trebuie să fie foarte vigilenţi în zona în care s-au raportat atacurile cu cuţitul.

O martoră a declarat pentru BBC că a văzut “mai mulţi oameni lovindu-se cu pumnii”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Fiul-actor al lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan, cu cocaină și canabis! În iunie a fost infectat cu Covid

Un fost judecător corupt, devenit avocat, a murit de Covid la 44 de ani. A luat virusul în vacanța din Grecia. Tovarășul său de concediu a murit tot de Covid, cu 16 zile înainte

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

VIDEO. Doi nenorociți, soț și soție, bat sălbatic un copil de 13 ani. El îl dă cu capul de pământ, ea îi aplică lovituri de țață. Motivul: fetița lor ar fi fost lovită de mingea băieților care jucau fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here