„Vicele” PSD-ist al CJ Buzău a pus să fie montate ilegal limitatoare de viteză la 5 km/oră, în dreptul casei sale! Explicație de parvenit: „Îmi intra praf în piscină!”

0
717
Eminentul PSD-ist Adrian Robert Petre și strada pe care, la ordinul său, au fost montate indicatoare ilegale care limitează viteza la 5 km/oră. Vicepreședintele CJ Buzău e deranjat că-i intră praf în piscină când trec mașinile pe strada neasfaltată

Adrian Robert Petre, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău din partea PSD, a dispus să-i fie montate ilegal pe stradă limitatoare de viteză de 5 km/oră, nemulțumit că șoferii care treceau pe drumul neasfaltat îi umpleau de praf piscina, relatează publicația „Liber în Buzău”.

Ca orice PSD-ist bugetar care se respectă – mai ales în Buzău, bârlogul șefului cel mare Ciolacu –, și Adrian Robert Petre, numărul 2 în ierarhia județului, are studii serioase la universități particulare precum Spiru Haret și Bioterra. Înarmat cu diplome, a urcat împins de partid pe scările puterii, iar acum se bucură de binemeritata bunăstare pe care o aduc competența și munca neobosită în slujba cetățenilor.

La vila din satul Spătaru, comuna Costești, aflată în suburbiile orașului Buzău, demnitarul și-a tras în curte și piscină, dar nu se poate relaxa în tihnă din pricina vecinilor răi, care trec cu viteză – spune Adrian Petre – pe ulița neasfaltată. Norii de praf îi intră în piscină și strică toată atmosfera.

Așa că vicepreședintele CJ Buzău a găsit soluția – care nu este asfaltarea localității, ci montarea ilegală a unor limitatoare de viteză. Adrian Petre a intervenit verbal personal la primarul Nicolae Gioabă (PSD-ist de-al său), care a dispus plasarea unor limitatoare aberante, de 5 km/oră!

Jurnalistul de la „Liber în Buzău” are un cerc mai larg de suspecți care i-ar putea purta sâmbetele vicepreședintelui CJ Buzău și ar fi bănuiți că trec cu viteză pe acolo ca să nu-i priască omului bălăceala în piscina construită din bani cinstiți, cu sudoarea frunții. Printre cei bănuiți se numără colegi de partid ai Adrian Robert Petre, precum Adriana Petcu, secretar de stat la Ministerul Mediului, Cristina Ungureanu – directoarea DSP Buzău, polițistul Laurențiu Pantazi – șeful IPJ Buzău, dar și opozantul Silviu Iordache, președinte USR Buzău. Toți au reședințe în acest mic colț de paradis cu ulițe neasfaltate.

Adrian Robert Petre a explicat: „Uite care e treaba… Lumea circulă cu mare viteză pe acolo și tot praful vine la noi în curte și ne-a zăpăcit, în piscină, geamurile mele fiind pline de praf. S-au pus acele semne pentru a reduce viteza în curba aia periculoasă. Vecinul Iordache era prefect când s-au montat indicatoarele”.

Primarul Nicolae Gioabă a confirmat pentru Digi 24 că i-a dat ordin șefului pe linie de partid și administrativă, dar pretinde că nu știa despre absența avizelor necesare. „Am făcut adresă către poliție și o firmă care ne-a furnizat indicatoarele respective. De montat, s-au montat fără să avem toate avizele și n-am avut cunoștință de treaba asta”, a spus primarul.

Poliția a sancționat Primăria și a cerut demontarea indicatoarelor rutiere ilegale, despre care reprezentanții instituției spun că nu se impun pe acel tronson, deoarece nu e zonă pietonală.

În schimb, primarul – determinat să apere piscina șefului – nu se lasă încurcat de lege. Gioabă spune că va monta iar indicatoarele și că va avea grijă să obțină, de data asta, toate avizele, chiar dacă poliția spune că acestea nu se justifică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Numărul angajaților la stat a continuat să crească și în lunai mai (+4.395) și în iunie (+490)!

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* „Nu, Marcel, nu merge să fugi când vine nota de plată! Voi ați creat dezastrul. Voi, PSD și PNL, patronați de Iohannis!”

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României” / Școala de Vară a S.O.S. România este mediatizată de Nașul TV, oficina clanului Șoșoacă

* Raport EFOR: Banii partidelor, primiți ca subvenție de la stat, sunt înghițiți de televiziunile tot mai nesătule. În 6 luni, 12 din cele 25 de milioane de euro primite de partide au ajuns la presă

* EDITORIAL CARTIANU. Inginerul Ursu n-a murit. Polițistul Gigină n-a murit. La Colectiv, nimeni n-a murit. Nici la Revoluție, nici la mineriade…

* Despre gâlceava elitei bogate a Bisericii cu lumea. Studiul de caz nr. 2: Facultatea de Teologie din Constanța, din ograda lui jupân Teodosie Putinistul

NESIMȚITUL SĂPTĂMÂNII: Ion Mînzînă, fostul PRM-ist care vrea mai multă clientelă PSD la „cașcavalul” Consiliului Județean Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here