(P) Popularitatea în creștere a utilizării crypto pentru a juca la sloturi

0
95

Un cazino online bun se remarcă prin 3 mari calităţi: o ofertă bogată şi variată; bonusuri generoase şi uşor de rulat; metode de plată pentru pe gustul oricărui jucător. Dacă eşti client de cazino, ştii cu siguranţă că-ţi poţi folosi cardul Visa sau Mastercard sau chiar portofelele electronice de tipul Skrill sau Neteller.

Dar metodele de plată conţin mai mult decât atât, sunt deschise şi către cele mai noi sisteme de plată. Un astfel de sistem financiar este reprezentat de criptomonede, dintre care în mod cert că o cunoşti pe cea mai populară: Bitcoin.

Poţi juca la sloturi cu Bitcoin sau cu oricare altă monedă cripto? Vom afla împreună în rândurile care tocmai urmează.

Criptomonede folosite pentru jocul la sloturi

Este uşor de înţeles că primul exemplu de criptomonede care ne vine în minte şi la care în mod sigur că te-ai gândit şi tu este cel cunoscut sub numele de Bitcoin. Este un pionier în domeniul activelor digitale, iar preţul mare cu care se vinde o unitate întrece orice închipuire.

În acelaşi timp, este o monedă extrem de volatilă, preţul său de vânare oscilând periculos între 25.000 şi câteva mii de dolari/unitate. Este vorba despre cerere şi ofertă, dar chiar şi aşa Bitcoin rămâne o monedă de referinţă în activele digitale.

Dar este bine să ştii că în cazinouri online de pe tot globul se acceptă o gamă variată de alte criptomonede, nu neapărat numai Bitcoin. Este însă la fel de adevărat că o să găseşti întotdeauna Bitcoin în orice cazino ai alege să joci, tocmai datorită disponibilităţii sale largi.

Dar la concurenţă cu Bitcoin este o altă criptomonedă: Ethereum (ETH), care se impune încet, dar sigur în opţiunile utilizatorilor datorită versatilității sale. Dacă despre Bitcoin ştim că se găseşte într-un număr finit, ETH nu este finit, ceea ce lasă suficient loc de manevră eventualilor investitori.

Ceea ce recomandă ETH jucătorilor de sloturi de cazino online este tocmai stabilitatea acesteia, fluctuaţiile fiind de mii de ori mai mici decât în cazul Bitcoin.

Litecoin, Ripple şi Dogecoin intră şi ele în opţiunile jucătorilor de cazino online, fiind acceptate ca metode de plată sigure şi eficiente.

Avantajele folosirii criptomonedelor pentru a juca la sloturi

Toţi jucătorii au probleme atât la depunere, cât şi la retragere, cu comisioanele care li se aplică. Indiferent de jurisdicţia în care alegi să joci sloturi, în niciun caz nu vei scăpa de aceste taxe suplimentare.

Şi dacă ţi se oferă să plăteşti taxe mici sau chiar să nu ai parte de ele, refuzi această oportunitate unică? Cu siguranţă nu, iar criptomonedele devin în acest fel cea mai bună opţiune de a obţine acest lucru.

Prin ele ai comisioane mici de tranzacţie, plăţile se efectuează rapid şi ai parte chiar de bonusuri mai mari dacă bifezi această metodă de plată, din lista de opţiuni a cazinoului online unde tocmai ai ales să devii client.

Şi, cel mai important lucru, ai parte de confidenţialitate, datele tale personale şi financiare fiind protejate de cele mai sofisticate sisteme de siguranţă informatice.

Toate aceste avantaje nu pot fi ignorate, pentru că împreună formează un pachet extrem de atractiv pentru orice jucător, din orice parte a lumii ar fi el.

În final îţi dezvăluim un aspect important al criptomonedelor: nu se supun nici unei reglementări bancare sau statale, fiind independente în totalitate. Ce înseamnă acest lucru pentru tine ca jucător? O piaţă globală a activelor digitale care este nereglementată şi care îţi oferă un mare avantaj: câştigurile tale nu sunt de obicei impozitate!

Iată de ce jucătorii de păcănele vor să câştige criptomonede

Indiferent dacă foloseşti Bitcoin, ETH sau orice altă monedă digitală, în momentul în care specifici acest lucru, cazinourile online se întrec în a-ţi oferi bonusuri personalizate. Eşti un deponent cripto, înseamnă că ai parte de bonusuri mai profitabile decât cele revendicate de alţi jucători.

Ţi se oferă o sumă mai mare de bani, un număr mai mare de rotiri gratuite sau condiţii de rulare optime care să te ajute să obţii câştigul dorit. Ei bine, acest mic plus pe care-l obţii faţă de alţi jucători îţi aduce fără dubiu şanse suplimentare de reuşită.

Să fim sinceri, una este să primeşti un bonus de 100% la depuneri cu bani normali, alta este să obţii 150% bonus dacă foloseşti criptomonede. Una este să ai condiţie de rulaj de X40, alta este să obţii o condiţie de X10 sau poate niciuna.

Şi este bine să amintim că unele platforme online pentru jocuri de noroc care acceptă cripto merg si mai departe, îţi oferă promoţii şi turnee de sloturi unde pe lângă premii în criptomonede obţii şi cadouri personalizate.

Iată de ce jucătorii se îndreaptă către acest sistem de plată, care oferă mult mai multe avantaje decât cele considerate clasice, cum ar fi cardurile Visa sau Mastercard. Rămâne doar să identifici cazinoul care acceptă acest sistem de plată şi să te bucuri de toate avantajele lui!

Concluzie

Sub aerul lor de mister, criptomonedele oferă avantaje de neratat jucătorilor de sloturi. Joci în siguranţă fără ca datele tale personale să fie în pericol, iar tranzacţiile sunt trecute în anonimat total. Cu ajutorul lor se obţin bonusuri şi promoţii speciale, şi tot cu ajutorul lor plăteşti puţin sau deloc taxe suplimentare.

Sunt avantaje unice, aşa că dacă deţii una dintre criptomonedele amintite mai sus, bifeaz-o ca metodă de plată, ia toate bonusurile speciale care ţi se oferă şi învârte rolele slotului preferat cu cât mai mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here