Guşă, copy-paste Dragnea. Atac la „ziariştii statului paralel” Cartianu, Ciocăzanu, Oreste, Oana Stănciulescu şi Sabin Orcan. „De aia nu mai au acces la Realitatea TV”

11
7099

Deranjat de relatările presei fără moguli privind întâlnirea sa de la Belgrad cu Sebastian Ghiţă şi Dan Andronic, patronul Realităţii TV, Cozmin Guşă, i-a atacat pe jurnaliştii pe care tot el i-a interzis pe post la Realitatea TV.

Ospătarul Gușă vinde gogoși despre întâlnirea de la Belgrad. Prins în ofsaid, contraatacă prin diversiunea favorită a PSD: „statul paralel”

Guşă i-a numit „ziariştii statului paralel” pe Grigore Cartianu, Laurenţiu Ciocăzanu, Oana Stănciulescu, Oreste Teodorescu şi Sabin Orcan. „Cei cinci sunt jurnaliştii statului paralel, numai presă nu e ce fac ei. Au interese personale, de aceea nu mai apar la Realitatea TV. Dacă alţii fac ca ei, ca ei vor păţi. Vom rămâne consecvenţi. Nu vreau să vorbesc de treburile din spate”, a declarat Cozmin Guşă la Realitatea TV.

Evident, n-a produs nicio probă în sprijinul acuzaţiilor sale. Mai mult, reacţia sa arată că e deranjat de relatările publicate pe ziaristii.com si în multe alte publicaţii, privind întâlnirea de la Belgrad cu ceilalţi doi moguli, una care a lovit în plex publicul Realităţii TV (unul anti-moguli, anti-Ghiţă şi anti-Dragnea&Tăriceanu).

Guşă n-a explicat nici de ce apare el la RTV şi Ghiţă la Realitatea TV. Şi nici de ce s-a aliat cu un mogul media fugit de justiţia din România.

CITIŢI ŞI:

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

Telenovelă Guşă-Ghiţă, la Realitatea TV. Jurnalist din studiou: „Dar Ghiţă-i un fugar!”. Hoandră: „Nu, nu, nu. Nu vreau să ducem discuţia pe acest teren!”

„Cei trei moguli media au pus gând rău presei. Ghiţă, Andronic şi Guşă, uniți în simțiri împotriva justiției, libertății presei și Occidentului”

La trei zile după întâlnirea cu Ghiţă, Guşă e promovat la RTV. Dezvăluirile ziaristii.com se confirmă: au bătut palma!

Oreste în face PRAF pe Guşă. „Negocia cu Ghiţă şi Andronic scoaterea lui Rareş de pe Realitatea TV, la schimb cu susţinerea lui Tăriceanu”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Ce crede Rareş Bogdan despre întâlnirea lui Guşă cu Ghiţă şi Andronic, la Belgrad

Ospătarul Gușă vinde gogoși despre întâlnirea de la Belgrad. Prins în ofsaid, contraatacă prin diversiunea favorită a PSD: „statul paralel”

Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

11 COMENTARII

 1. Este atat de scarbos incat iti vine sa arunci televizorul pe geam, daca se intampla sa-l nimeresti! Emisiunea din aceasta seara a lui Rares Bogdan demonteaza mizeria pe care-au facut-o aseara hoandra cu gusa si cu ghita, respectiv monstruozitatea Ploiesti-Pitesti. Aproape nu-ti vine sa crezi ca pur si simplu in acelasi spatiu, aseara era o grohaiala imputita si-un tropot de RINOCERI in calduri, iar astazi tot acolo se desfasoara o emisiune dura, critica, sanatoasa la cap. Eu nu stiu cat mai rezista Jocuri de putere cu Rares Bogdan. Cred ca gusa il va mazili cat de curand.

 2. Sincere FELICITARI, Oana Stanciulescu, Oreste Teodororescu, Grigore Cartianu,Laurentiu Ciocarzanu,Sabin Orcan, Rares Bogdan, Silviu Manastire, pt.ca, sunteti cei mai BUNI. S-aveti mult SUCCES in continuare, in activitate.

 3. Mereu m-au deranjat interventiile prea dese ale lui Gusa in in emisiunile de stiri de la RealitateaTv fiindca erau nesarate, dar mai ales abuzive. Profita cu o mare nesimtire de postura lui de patron si intervenea cand avea chef, intrerupea invitatii care, veniti acolo ca sa se exprime, era nevoiti sa asculte platitudine lui Gusa.
  Dar astazi, penibilul a intrecut orice limita. A aparut si ideologul Ghita. Oricand deschideai, auzeai inregistrari cu Gusa sau Ghita, sau o auzeai pe prezentatoare citandu-i cu piosenie. Ma intreb: cum suporta angajatele respective sa-i dea atata cinste unuia pe care pana acum postul ii critica sau sa execute un ziarist cu care RealitateaTv a colaborat, doar fiindca asa a spus seful? Mai e cazul sa radem de Viorica Dancila fiindca citeste si executa ce-i scrie Valcov?
  Astaziu, prezentatoarele au consimtit sa contribuie la o campanie oribila, marca Ev Zilei, impotriva lui Sabin Orcan.
  Cartianu, Cioazan, Oreste, Oana Stanciulescu doar au fost interzisi, dar pe Orcan vor sa-l termine. Trebuie opriti!

 4. Paralel cu statul e tocmai musiu gusa!!!!! Mai mare rusinea d-nu deontolog gusa, sa te prinda lumea in plina zi la masa cu PENALUL GHITA!!! De fapt nici tu nu esti mai breaz decat cei in co,mpania caruia ai fost si mai bine nu ai mai intrerupe emisiunile lui Rares cu porcariile tale de interventii neavenite, acolo nu vrea nici naiba sa te auda , du-te si debiteaza la „pretenul tau de un sprit”, PENALUL GHITA!!! Te-a vazut lumea cat esti de contra penalilor! Gusa nu le ajunge nici macar unuia, din cei 5, pe care i-a interzis la Realitatea, nici macar la degetul mic!!!

 5. O televiziune care trebuia, neapărat, salvată cu orice preț de la insolentă. Au primit n…somatii. Se conformează. Să fie sănătos domnul G….E cel mai tare….in jocuri….de rahat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here