De ce-a întârziat Rareş Bogdan să intre pe post cu „Jocuri de Putere”?! Un nou conflict cu Guşă?

11
4965
Rareș Bogdan

Nicoleta Cone, prezentatoarea jurnalului de ştiri de la ora 20.00, în această seară la Realitatea TV, l-a intervievat prin telefon pe Cozmin Guşă în jur de ora 20.30. A terminat prezentarea ştirilor la 20.59 şi a anunţat: „Urmează Rareş Bogdan, într-o ediţie incendiară Jocuri de Putere”. Acelaşi mesaj rula în partea de sus a ecranului, pe bandă evididenţiată cu galben.

Ospătarul Gușă vinde gogoși despre întâlnirea de la Belgrad. Prins în ofsaid, contraatacă prin diversiunea favorită a PSD: „statul paralel”

Stupoare! De la 21.00 (ora la care începe emisiunea lui Rareş Bogdan) a reintrat pe post Nicoleta Cone! Ea a continuat să prezinte ştiri până spre ora 21.15, când în sfârşit a apărut pe post emisiunea Jocuri de Putere.

Când a mai întârziat Rareş Bogdan atât la propria emisiune?!

După un preambul dedicat zilei de naştere de ieri a actorului Florin Piersic, a apărut în direct Rareş Bogdan. Era vizibil marcat, părea un car de nervi ţinuţi cu greu sub control, avea o mină afectată, tensionată.

Să fi fost semnul unui conflict cu Cozmin Guşă chiar înainte de a intra pe post, cum s-a întâmplat şi în ziua în care Guşă l-a interzis pe Oreste? O întrebare justificată de atacul patronului Realităţii TV la cei cinci jurnalişti, care au fost prezenţi ani la rând în platoul Jocuri de Putere, deci în care Rareş Bogdan avea încredere din moment ce erau invitaţi la emisiunea lui. Aceiaşi jurnalişti pe care, copiindu-l pe Liviu Dragnea, Guşă i-a ştampilat în această seară drept „ziariştii statului paralel”. Detalii, AICI.

Este şi Rareş Bogdan „ziaristul statului paralel”?

Acuzaţia l-a lovit indirect şi pe Rareş Bogdan (greu de ţinut minte când a mai întârziat atâtea minute pe post!), care l-a invitat în weekend, la Cluj-Napoca, pe unul dintre jurnaliştii pe care Guşă i-a atacat în această seară: Oreste Teodorescu. Ambii au fost să-l sărbătorească pe actorul Florin Piersic (alăturat), la aniversarea zilei sale de naştere. Cu alte cuvinte, urmare a „dezvăluirii” lui Cozmin Guşă, „ziaristul statului paralel” Oreste este prieten cu realizatorul celei mai populare emisiuni de la Realitatea TV! Este şi Rareş Bogdan „ziaristul statului paralel”, pentru Guşă?

CITIŢI ŞI:

Guşă, copy-paste Dragnea. Atac la „ziariştii statului paralel” Cartianu, Ciocăzanu, Oreste, Oana Stănciulescu şi Sabin Orcan. „De aia nu mai au acces la Realitatea TV”

Ospătarul Gușă vinde gogoși despre întâlnirea de la Belgrad. Prins în ofsaid, contraatacă prin diversiunea favorită a PSD: „statul paralel”

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

Telenovelă Guşă-Ghiţă, la Realitatea TV. Jurnalist din studiou: „Dar Ghiţă-i un fugar!”. Hoandră: „Nu, nu, nu. Nu vreau să ducem discuţia pe acest teren!”

„Cei trei moguli media au pus gând rău presei. Ghiţă, Andronic şi Guşă, uniți în simțiri împotriva justiției, libertății presei și Occidentului”

La trei zile după întâlnirea cu Ghiţă, Guşă e promovat la RTV. Dezvăluirile ziaristii.com se confirmă: au bătut palma!

Oreste în face PRAF pe Guşă. „Negocia cu Ghiţă şi Andronic scoaterea lui Rareş de pe Realitatea TV, la schimb cu susţinerea lui Tăriceanu”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Ce crede Rareş Bogdan despre întâlnirea lui Guşă cu Ghiţă şi Andronic, la Belgrad

Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

 

11 COMENTARII

  1. Cu siguranta ceva nu-i cuser la Realitatea.,Nu stiu ce hotarare va lua Rares, dar vad ca deocamdata nu se lasa. Dovada este prezentarea pe post a unei parti din documentarul despre fenomenul Pitesti. Bravo Rares Bogdan!

  2. Prea multa vreme gusa a fost usierul lui nastase ca el sa nu fie bine ancorat in structurile pesediste,, a fost chiar si secretarul pesedist! Aerul de atot stiutor care se adreseaza prostilor natiei il face tot mai denedorit pe micul ecran. Ma intreb care e diferenta intre Felix si Gusa?

  3. Am aflat tot din ziarul dumneavoastra ca EU nu ne da afara efectiv din spatiul EU, ci ei doar ne vor tolera ca pe o tara fara relevanta, cel putin o vreme….timp in care in Romania se pot succeda zeci de sfidari ale regulilor EU….fara ca doleantele poporului sa fie luate in seama, fara ca observatiile EU sa fie respectate…Deci daca Realitatea TV va continua sau nu, chiar mai conteaza? E doar o iluzie, oricum!

  4. Rares nu are puterea sa se desprinda de prietenii lui vechi, Hoandra si Gusa, asa cum s-a desprins Oreste de Mircea Badea. De fapt nici nu stiu cum a putut fi prieten cu ei atita vreme. Gusa nu s-a transformat in lichea de alaltaieri.

  5. […] Ambii au fost să-l sărbătorească pe actorul Florin Piersic (alăturat), la aniversarea zilei sale de naştere. Cu alte cuvinte, urmare a „dezvăluirii” lui Cozmin Guşă, „ziaristul statului paralel”, Oreste este prieten cu realizatorul celei mai populare emisiuni de la Realitatea TV, înseamnă că şi Rareş Bogdan este „ziaristul statului paralel” pentru Guşă? – se întreabă retoric Ziariştii.com. […]

  6. Gușă este un șarpe alunecos, slinos, foarte adânc înrădăcinat în „ideologia” psd-ului, lipsit de scrupule. Mai devreme sau mai târziu îl v-a „elimina” din ecuația Realității pe Rareș Bogdan, i se cere .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here