Liviu Dragnea prezintă filmul „Îndrăzneşte să crezi în România – paradisul economic pe hârtie”. Nişte cifre pe Facebook şi multe întrebări fără răspuns

0
13475
Liviu Dragnea

Prin ochii lui Liviu Dragnea, România e aproape de paradis. Într-o postare pe Facebook, liderul PSD a publicat câteva cifre macroeconomice, alături de un grafic menit să susţină informaţia, din care ar trebui să înţelegem că toţi analiştii ce prevestesc prăpădul economic se înşeală, doar el deţine adevărul.

Suntem practic invitaţi să adorăm un fel de film artistic gen „România – paradisul economic al lumii”, de fapt o ficţiune, fără legătură cu realitatea. Căci veniturile au crescut, într-adevăr, dar datoriile? Dar inflaţia? Dar cursul de schimb? Dar criza de bani a statului? Dar lipsa bugetului? Dar explozia preţurilor la energie din cauza „ordonanţei lăcomiei”? Dar lipsa banilor pentru investiţii, care lasă case fără curent, spitale fără dotări, oraşe fără spitale? Iată cum sună „adevărul” lui Liviu Dragnea:

„România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus față de anul 2016, reprezentând o creștere de 32%!!
PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus față de 2016, adică o creștere de 25%!!
Sunt cele mai creșteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!”
#indraznestesacrezi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here