Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

9
9665

Cam multe coincidențe într-o zi – joi, 17 ianuarie 2019!

 1. Vladimir Putin aterizează la Belgrad, într-o vizită oficială anunțată de mult timp.
 2. La Belgrad se află şi fugarul politico-mediatic Sebastian Ghiță, care beneficiază de protecție la nivel înalt în Serbia.
 3. Serbia e condusă de doi filo-ruşi: preşedintele Aleksandar Vucici şi prim-ministrul Ana Brnabici. Prieteni cu Putin, dar şi cu Ghiță.
 4. La Belgrad se află, pe şest (niciun anunț prealabil), Cozmin Guşă şi Dan Andronic.
 5. Cineva – un patriot profesionist, care va rămâne anonim – îi fotografiază pe cei trei: Ghiță, Guşă, Andronic. Poza ajunge la „Libertatea” şi, de acolo, în presa română. În puțina presă liberă care mai există.
 6. Totul se întâmplă în ziua când emisia postului Realitatea TV este întreruptă 10 minute, urmarea unui abuz de neiertat al CNA-DRagnea, iar românii se solidarizează în număr mare cu televiziunea.

Incredibil cinismul lui Guşă! La ora când sute de mii de români erau cu ochii pe mira Realității, El era ochi în ochi cu Ghiță, braț la braț cu Andronic, într-un Belgrad aflat la picioarele lui Putin. Atenție, ale lui Putin-KGB!

Sigur că n-a avut timp Putin de Ghiță şi de Guşă. Dar nişte oameni din anturajul lui Putin or fi avut! Căci dictatorul de la Kremlin n-a venit singur, ci cu un alai întreg. Altfel, de ce să se fi dus Guşă şi Andronic la Belgrad exact odată cu Putin?

Interese comune sunt multe, dar esențiale sunt cele din zona mass-media. Ruşii caută capete de pod în țări precum România, să le infesteze propagandistic până la paralizare. Ghiță, Guşă şi Andronic sunt oamenii potriviți pentru asemenea operațiuni. Voiculescu oricum e de-acolo, el şi-a făcut deja vizita la Belgrad la scurt timp după ce a ieşit din puşcărie. Cică nu s-a întâlnit cu Ghiță, s-a dus doar să ia o gură de aer în capitala Serbiei…

A, să nu uit: anul trecut a fost la Belgrad şi Ion Cristoiu. Să-i ia un interviu lui Ghiță – iată o bună acoperire.

Merg creştinii la Belgrad mai ceva ca la Sfântul Mormânt sau la Muntele Athos…

CITIŢI ŞI:

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

Realitatea TV, audienţă-record cu emisia blocată pe cartoanele slugilor PSD din CNA. Peste Antena 3 şi RTV

Rareş Bogdan: „Îi vom executa civil, cu averile personale, pe cei şase din CNA care au comis abuzul îngrozitor împotriva Realităţii TV”

VIDEO. După ce i-a găzduit cu drag pe cei 4 asasini ai lui Dragnea, Stoiceasca binemerită primul loc pe lista PSD

9 COMENTARII

 1. Nu am avut nicio indoiala ca Gusa nu e curat si ca il exploateaza pe Rares Bogdan, dar si naivitatea catorva dintre angajatii postului pe care acum i-a pus intr-o situatier imposibila. Dar nu-l credeam atat de fraier.
  Banuiala mea este ca Andronic i-a intins aceasta cursa, poate imaginata de vicleanul Cristoiu, nu atat ca sa compromita un post tv rival, cat sa decredibilizeze actiunea anti CNA cu care Gusa isi facea reclama. A recunoscut prea repede si l-a indicat presei pe Gusa drept purtator de cuvant – deci implicat.
  Cred ca Andonic, prins de nas cu destule, face asemenea servicii.
  Nu stiu ce sa spun despre coincidenta cu vizita lui Putin. Daca a crezut ca se alege cu ceva de aici, atunci prostia e si mai mare!

 2. A mers gusa sa ia lumina de la Putin in timp ce Rares era mitraliat de CNA iar postului Realitatea ii era oprita emisia, exact in aceeasi zi a intalnirii trioului Ra Ta Ta. Realitatea tv a fost penalizata de CNA pentru ca a informat corect lumea cu ceea ce se intampla cu adevarat in Piata Victoriei pe 10 august. Cica trebuiau sa nu transmita ce se intampla de fapt acolo si sa ascunda sub pres bataile pe care le-a facut danjarmeria manifestantilor pasnici din piata, si sa spuna ca de fapt saracii jandarmi erau decimati de manifestanti, ba chiar omorati, asa cum au facut celelalte televiziuni aservite PSD: Antena 3, RTV, Romania TV, B1. Rusinica mare, gusa!!!! Culmea e ca tocmai in ziua cu bucluc tu te deranjezi sa mergi, uite-aci la Belgrad, la un sprit cu doi penali, guita si andronic, o companie demna de un psd-ist ratat!! Apropo, cine-a facut cinste? Ti-a copt-o andronic asa cum nu te asteptai, ori tot coldea o fi de vina si acum ca te-a deconspirat?!?!!!

 3. Mologurile lui Gusa pe postul propriu si personal, in care peroreaza pina la intoxicare contra maleficului Coldrea si mai nou, contra noii combinatii de partide securiste PLus, USR, cu toti „‘baieteii aia” (Ciolos, Voiculescu) care „nu au facut nimic in viata, dar absolut nimic”, suna deja cu o treapta deasupra jegului Antenei. Eu nu pot sa inteleg ce cauta Rares Bogdan acolo si cum poate sa il tot apere sau justifice Rares pe Gusa. Poate doar din servilism, ca de atita prostie nu-l pot suspecta. Cum ar fi ca Rares Bogdan sa lucreze la Antena 3? intr-acolo ne indreptam. Realitatea nu mai e la mare distanta. Curind veti vedea si alti jurnalisti interzisi la emisiune, de ex. Ioana Ene Dogioiu. Servita azi de dl patron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here