Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

8
1617

Ştirea şocantă (pentru publicul Realităţii TV) privind întâlnirea de la Belgrad dintre patronul Cozmin Guşă cu Sebastian Ghiţă (România TV) şi Dan Andronic (Evenimentul zilei) – ultimii doi, având probleme cu justiţia – continuă să facă valuri.

Jurnalistul Oreste Teodorescu, interzis de Guşă la Realitatea TV, a comentat dur pe Facebook întâlnirea mogulilor. Fără a le pronunţa numele, el s-a referit la Cozmin Guşă şi Denis Rifai, pe care i-a acuzat că s-au „căţărat” pe succesul lui Rareş Bogdan.

„Realitatea TV, pe care o iubesc milioane de români, este de fapt o singură emisiune și un singur om: Jocuri de putere cu Rareş Bogdan! Restul chiar nu contează! Am asistat ieri cum un patron și o realizatoare s-au cățărat cu voluptate pe succesul lui și am fost trist!

Rareş, tu ești eroul nostru!!!„, a scris Oreste pe Facebook.

Tristeţea de care vorbea are legătură cu ziua de ieri, când românii s-au solidarizat cu Realitatea TV după decizia abuzivă a CNA de a suspenda temporar emisia postului TV, pentru că a mediatizat pe larg violenţele Jandarmeriei Române, din 10 august 2018.

CITIŢI ŞI:

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

CARTIANU: Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

Realitatea TV, audienţă-record cu emisia blocată pe cartoanele slugilor PSD din CNA. Peste Antena 3 şi RTV

Rareş Bogdan: „Îi vom executa civil, cu averile personale, pe cei şase din CNA care au comis abuzul îngrozitor împotriva Realităţii TV”

VIDEO. După ce i-a găzduit cu drag pe cei 4 asasini ai lui Dragnea, Stoiceasca binemerită primul loc pe lista PSD

8 COMENTARII

 1. Sunt stupefiat! Adica nu sunt! La ce sa te astepti de la un fost pesedist de frunte, secretar general al pesedeilor, cum e Csmin Gusa! Trist si dezamagitor! Inca o data se confirma ca „lupu-si schimba parul, da’ naravu’ ba!”

 2. Aveti dreptate!
  Niste infractori si /sau oportunisti, pun „tara la cale”……ne simtim tradati………..in stea noastra pentru adevar si libertate, unii se catara pe succesul altora……….
  Rifay, o tata careia ii place sa se auda vorbind, nelasand invitatilor posibilitatea de a-si duce o fraza la final, crede ca lumea ii gusta „pisicelile” fara substanta in contrast cu seriozitatea subiectului………

  Nu stim de ce Rares Bogdan accepta asa ceva, sau cat?
  Ziaristi precum Cartianu, Ciocăzanu, Oana Stanciulescu, Oreste (care uneori il mai ia gura pe dinainte cu expresii frivole)…………au ocolit Realitatea TV.

  Intrebare:
  Pe cine sustine Guse la prezidentiale, ca pe Johannis sigur, nu…cine stie ce surprize ne mai asteapta-
  Sa fim vigilenti !

 3. Nu stiu de ce va mirati de Gusa,este omul rusilor,iar Rares Bogdan,face ce spune GUSA pentru bani sau alte motive doar de el stiute.De ce nu a plecat cu ceilalti ziaristi,de ce oare

 4. Ma intreb ce-o mai zice duduia Rifai acum despre „sefu” mult adulat, nu de alta dar cand Rares a fost suspendat cateva zile muierea avea tupeul sa zica ca Realitatea nu e numai Rares Bogdan!! Ba da, duduie, Rares ESTE Realitatea tv si sper ca ti-a intrat asta bine in bibilica.
  Are dreptate Oreste, Rares incaseaza iar voi trageti foloasele, ori incercati cu tupeu sa faceti asta!!!
  Poate va intra odata in cap, RARES ESTE REALITATEA TV, fara el sunteti morti, poate rifai sa face ce-o vrea, Rares si echipa lui poarta stindardul!!!!

 5. despre mega-analistul-consultant (cu ani în urmă era să ia bătaie în centrul Bucureștiului!) numai de bine, mai ales după sacii cu bani aduși din america pt. presa independentă și noul partid ultra-secret (morsa Chirieac știeee) al tinerilor care vor schimbarea (probabil s-au udat)
  la fel despre „cățărătoarea” la care se referă Teodorescu, numai de bine, încă de pe vremea cînd încerca prostirea privitorilor cum că statul Israel orchestrează ISIS
  elogiul lui Bogdan mă enervează pentru că după ce Gușă a măturat cu el podeaua, a ales pe „in ginocchio da te” (by Morandi)
  cu tot naționalismul lui exacerbat, ăsta ori e cîrpă ori are scheleți… să rămînă eroul vostru, zic, să vă iubiți pe valuri dar mai ușor pe scări cu clujeanu’, pe mine unu’ m-a pierdut! 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here