Gică Popescu, al doilea jucător al Generației de Aur infectat cu Covid, după Dan Petrescu

0
338
Gică Popescu

În anii ’90, Gică Popescu și Dan Petrescu erau „siamezii” Generației de Aur, colegi de cameră în cantonament, prieteni nedespărțiți. Acum, Gică Popescu îl urmează pe Dan Petrescu în nedorita „aventură Covid”: la 47 de zile după „Bursuc”, „Baciul” a fost testat pozitiv.

„Anul Covidului” îi găsește pe Dan Petrescu și Gică Popescu rivali în Liga 1. Bărbați maturi, puternici, realizați, ajunși la 52 de ani. Împreună totalizează 210 de meciuri (95 + 115) și 28 de goluri (12+16) în echipa națională. „Bursucul” e antrenorul campioanei CFR Cluj, „Baciul” e președinte la Viitorul Constanța, clubul patronat de cumnatul său Gică Hagi. Numai pronunțând aceste nume, deja simțim aerul tare, bine oxigenat, al Generației de Aur.

Antrenorul Dan Petrescu a fost testat cu Covid-19 pe 22 iulie. Gică Popescu a primit aceeași veste pe 7 septembrie. „Baciul” este și consilier onorific al premierului Ludovic Orban, pentru organizarea Euro 2020 (care, din cauza pandemiei, se va disputa în 2021).

Dan Petrescu și Gică Popescu, în vremea lor de glorie ca jucători

Comunicatul clubului Viitorul Constanța

„FC Viitorul Constanța anunță, printr-un comunicat, că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații.

Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Doi nenorociți, soț și soție, bat sălbatic un copil de 13 ani. El îl dă cu capul de pământ, ea îi aplică lovituri de țață. Motivul: fetița lor ar fi fost lovită de mingea băieților care jucau fotbal

Fiul-actor al lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan, cu cocaină și canabis! În iunie a fost infectat cu Covid

* VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here