sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainDramă la Rahova! Codrin Ștefănescu: “Patriotul Dragnea este pedepsit! Îl țin forțat în...

Dramă la Rahova! Codrin Ștefănescu: “Patriotul Dragnea este pedepsit! Îl țin forțat în cameră. Trebuie să se opereze la coloană, are dureri imense! Fiți alături de el!”

-

Codrin Ștefănescu, una dintre puținele slugi ale lui Liviu Dragnea rămase fidele fostului stăpân la peste un an după ce acesta a intrat în pușcărie, deplânge pe Facebook „drama” prin care trece șeful său după gratii. Secretarul general al PSD din „epoca Dragnea” cheamă “membrii, simpatizanții și susținătorii” partidului să fie alături de „patriotul” care „e pedepsit” și “are dureri imense”.

Dragnea și-a transmis mesajele către partid în iunie, sub forma unui așa-zis interviu, fără să fi primit permisiune de la conducerea închisorii. O altă fidelă de-a sa, Anca Alexandrescu, l-a înregistrat video prin Skype pentru Realitatea Plus, prezentând convorbirea ca pe un “interviu”.

Discuția a fost redată pe televiziune cu acordul lui Dragnea, deși a avut loc fără acordul conducerii penitenciarului.

Acum, Dragnea se vaită că au urmat consecințe: nu mai dreptul să lucreze la atelierul auto al pușcăriei (pentru zile-bonus, ca să-și scurteze detenția), nu mai poate primi o perioadă pachete și vizite și nu mai e lăsat să iasă din celulă.

- Advertisement -

Ca orice infractor care se respectă, și Dragnea a descoperit, după gratii, că are grave probleme de sănătate. Boala preferată a hoților ajunși după gratii în România este, bineînțeles, “ceva” la coloana vertebrală, care sigur că trebuie operat neapărat. Prin urmare, cel brusc lovit de afecțiuni ar trebui nu doar scos din pușcărie și dus la spital, dar și eliberat mai repede, eventual, din motive de sănătate.

Mesajul lui Codrin Ștefănescu pe Facebook

„Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere“

“Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinătorii PSD! Astăzi am fost în vizită la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academiști SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit în închisoare și niciodată liber.

Liviu mi-a spus că este pedepsit după interviul dat în presă! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie ’89! I-au interzis dreptul la muncă, îl țin forțat în cameră, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri în media! Deși sunt cereri imense în acest sens!

- Advertisement -

Chiar și dreptul său la sănătate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie să se opereze la coloană, are dureri imense și asteaptă să i se permită asta!

E un om puternic, nu plânge, nu urlă! Dar ceea ce i se intâmplă este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie să i se încalce toate drepturile, doar pentru că PSD și opinia publică tac complice!

Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție în sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut să vă informez ca să știți situația reală! Sunt sigur că avocații săi vor prezenta situația asta într-o conferință de presă în zilele următoare. Fiți alături de el! Are nevoie, deși nu o cere!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Fiul-actor al lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan, cu cocaină și canabis! În iunie a fost infectat cu Covid

Un fost judecător corupt, devenit avocat, a murit de Covid la 44 de ani. A luat virusul în vacanța din Grecia. Tovarășul său de concediu a murit tot de Covid, cu 16 zile înainte

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

VIDEO. Doi nenorociți, soț și soție, bat sălbatic un copil de 13 ani. El îl dă cu capul de pământ, ea îi aplică lovituri de țață. Motivul: fetița lor ar fi fost lovită de mingea băieților care jucau fotbal

- Advertisement -

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -