Gata, dau Ordonanţa NUCLEARĂ! De la „noaptea ca hoţii” la „ziua pe faţă”, cu spatele la UE

0
3674

Jurnalistul Dan Tăpălagă dezvăluie că Guvernul Dăncilă ar putea da joi Ordonanţa care modifică legislaţia din justiţie şi îl scapă de puşcărie pe Liviu Dragnea.

„Ar fi a patra încercare”

  • „Marea noutate față de precedentele tentative de modificare a legislației penale pentru a-l salva pe Liviu Dragnea și pe alți cercetați penal de justiție este că de această dată totul se întâmplă la vedere, asumat, pe față. Ar fi a patra încercare, după cele din ianuarie 2017, iulie și decembrie 2018, când PSD a și formalizat decizia în CEX de a adopta OUG pentru modificarea Codurilor.”
  • „Modificările Codurilor Penal și de Procedură Penală vor reduce pedepse, termene de prescripție, vor extinde perioada de contestație în anulare, vor dezincrimina anumite fapte și vor deschide calea rejudecării unor dosare.”
  • „Este o evidentă schimbare de tactică prin care coaliția PSD-ALDE încearcă să transmită publicului intern și extern că nu are nimic de ascuns, că modificările sunt legitime și necesare pentru sistemul de justiție. De la <<noaptea ca hoții>> au trecut la <<ziua pe față>>.
  • „Procesul lui Dragnea în dosarul angajărilor fictive se apropie cu pași repezi de final, din acest motiv liderul PSD nu mai are timp și presează la maxim pentru adoptarea unui OUG cât mai curând posibil.”
  • „Dacă Guvernul va apăsa butonul nuclear care va spulbera legislația penală, un referendum nu va mai putea repara răul făcut justiției. Însă mobilizarea totală la vot și un referendum simbolic vor putea aplica cea mai drastică sancțiune posibilă într-o democrație unor partide care propun legalizarea corupției și furtul ca mod de viață: începutul extragerii lor de la butoanele puterii.”

CITIŢI ŞI:

Bravo, Dăncilă: Marocul îi închide ușa-n nas lui Tăriceanu! E a doua țară arabă care taxează sever anunțul tembel al premierului român

Răfuială între „fetițele” lui Dragnea: Irina a „ras-o” pe Cătălina de pe lista PSD pentru europarlamentare!

Florin Călinescu desfiinţează lista PSD la europarlamentare: „Livulică, găselniţa ta cu escrocu’ Terheş e maximă!”

Profil de ANTICRIST în sânul Bisericii Greco-Catolice. Popa Terheş, candidat PSD cu discurs împotriva martirilor României Mari. A pângărit memoria cardinalului Iuliu Hossu

A dat mâna cu Trump şi-a rămas fără viză SUA? „Dragnea este într-o situaţie disperată”

E oficial: Digi 24 pune LACĂT mâine pe cele 8 staţii locale ale postului TV de ştiri

Fumător timp de 15 ani, Iohannis „arde” PSD: „Sănătatea nu este o prioritate pentru actuala guvernare. Vedem în schimb pacienţi nemulţumiţi, crize şi scandaluri televizate”

OPINIE: Papa Francisc în România – o vizită istorică și o palmă peste obrazul ierarhilor BOR

Apel la curaj: „Nu ne lăsați singuri!”. Program pentru de-PSD-izarea României

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here