Gafă stupidă a ministrului Apărării. Nicolae Ciucă a postat pe Facebook parole de acces ale unui call center al Armatei

3
1075

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a publicat marți, pe contul său de Facebook, o serie de imagini de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, pe care o vizitase în cursul aceleiași zile.

Ministrul a făcut și o gafă teribilă: în una dintre aceste poze apar și date de acces ale unor conturi și videoconferințe, plus numere de telefon folosite de angajați ai unui call center MApN din Sibiu.

Datele de logare afișate pe o tablă sunt ale persoanelor care lucrează în call center-ul Armatei din Sibiu.

La câteva ore după postarea imaginii și publicarea în mass media, poza respectivă a fost scoasă. Însă aceasta a devenit virală, circulând pe social media.

„Fotografiile au fost realizate în Call Center-ul MApN și, imediat ce a fost semnalată situația, au fost înlăturate de echipa de comunicare care administrează pagina oficială a ministrului. Vă informăm că nu au existat accesări sau intenții de accesare. Parolele au fost schimbate imediat”, a transmis Ministerul Apărării Naționale.

Postarea ministrului Nicolae Ciucă

„Împreună cu colegii mei parlamentari din comisiile de apărare am vizitat astăzi, la Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, una dintre cele mai moderne instituții de învățământ universitar din România.

Prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților a fost într-o instituție de învățământ superior pentru a vedea care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei României. Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă.

Președinții celor două comisii, senatorul Nicoleta Pauliuc și deputatul Constantin Șovăială, cât şi parlamentarii prezenţi în delegație și-au exprimat disponibilitatea de a lua parte, în viitor, la mai multe astfel de activități, care au rolul de a aprofunda relațiile dintre Comisiile de apărare și Ministerul Apărării Naționale și de a dezvolta o colaborare fructuoasă în domeniul securității și apărării.

Precizez că desfășurarea activității a fost adaptată actualului context pandemic, fiind respectate toate măsurile de distanțare și protecție sanitară.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Gaga si mos teaca! In primul rand militarii nu trebuia sa lase nimic la vedere iar ministrul nu trebuia sa se fotografieze in interior. Fotografiile se fac doar in locuri special amenajate. Ministrul Ciuca trebuia sa stie ca doar a fost militar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here