Frustrare în clanul din Voluntari. Pandele: „Totul este bine regizat împotriva Gabrielei și a mea! Au reușit să scape de ea!…”

5
1165
Pandele (dreapta) și postarea sa despre nevasta-i cu cămașă strămoșească

Frustrare mare în clanul din Voluntari, după demisia Gabrielei Firea din funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, ca urmare a legăturilor acesteia cu personajele implicate în cazul „azilele groazei” din județul Ilfov.

Trei personaje din clanul Voluntari (care include și satul Pipera) și-au exprimat frustrarea, vineri după-amiază: fina Gabriela Firea, finul Florentin Pandele și nașul Gigi Becali. Primii doi pe Facebook, patronul FCSB la România TV, prin telefon.

Gabriela Firea a postat un text lung, pregătit din timp, în care spune că plătește „pentru faptele bune pe care le-am făcut”, pentru că „mi-a fost milă de oamenii aflați în nevoie”, în vreme ce Nicușor Dan – obsesia ei, după ce a scos-o din Primăria Capitalei – este „un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor”! Și asta, în condițiile în care gașca ei, cu evidenta știință a ei, a maltratat 98 de bătrâni în „azilele groazei” din Voluntari.

Florentin Pandele a reacționat scurt, dar la fel de penibil: „Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea! CEI VINOVAȚI SĂ PLĂTEASCĂ! Au reușit să scape de ea!…”.

Textul lui Pandele are probleme cu gramatica („să plăteasă” în loc de „să plătească”), dar mai ales cu logica. Primarul din Voluntari nu spune clar cine „a regizat totul”, cine „a reușit să scape de ea” și cine sunt „vinovații” care trebuie „să plătească”.

Până la demisia soției sale, Pandele înjura USR-ul pe la toate televiziunile, dar Firea nu și-a dat demisia pentu că i-a cerut-o Cătălin Drulă (președintele USR), ci pentru că i-a cerut-o Marcel Ciolacu (președintele PSD)!

Gigi Becali: „I-am spus: «Fino, nu care cumva să-ți dai demisia! Nu mai intra la televiziuni!». Dar a intrat și a mințit. A greșit”

Și Gigi Becali, nașul de cununie al cuplului Florentin Pandele – Gabriela Firea, a arătat multă frustrare după ce fina sa a rămas fără funcția de ministru. Patronul FCSB e supărat că Firea nu l-a ascultat și și-a dat demisia.

Gigi Becali, la România TV: „Gabriela Firea e vinovată doar că trebuia să recunoască că-l știe pe om (Ștefan Godei, patronul «azilelor groazei» – n. red.), dar nu e vinovată pentru bătrâni. Eu i-am dat mesaj: «Fino, nu care cumva să-ți dai demisia, că asta vor ei, ăștia din politică! Dă o declarație că nu ai treabă cu azilele și că lași instituțiile statului să-și facă datoria! Nu mai intra la televiziuni!». A greșit spunând o minciună, că nu-l cunoaște pe omul ăla. Dacă mă asculta pe mine, nu mai avea nicio problemă. Dar a intrat și a mințit”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mesaj halucinant al PSD-istei Firea, la demisie: „Plătesc pentru faptele bune pe care le-am făcut” / „Mi-a fost milă de oamenii aflați în nevoie” / Nicușor Dan – „un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

* EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

Diversiune murdară a regimului PSD-PNL: încearcă să lipească „azilele groazei” de USR! Controale intense, puternic mediatizate de Mafia TV, în localitățile cu primari USR. La Brașov s-a dat amendă pentru 4 lămâi mucegăite

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica lui Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

5 COMENTARII

  1. Domnule, este înfiorătoare ființă asta bipeda. Pana și acum, aproape de finalul carierei politice, nu dovedește nicio compasiune fata de ființele alea neajutorate care erau maltratate, lovite, înfometate, furate și în final, ucise. Tot discursul asta scris pentru prosti, este numai despre ea și suferinta ei și despre cum o sa învingă ea balaurul. Discursul este impresarat cu jumătăți de adevăruri și cu multe, multe minciuni. De exemplu, recunoaște ca l‐a dat afara pe Godei de la cabinetul ei parlamentar când a izbucnit scandalul cu azilurile de bătrâni din Voluntari, dar, ne zice ea, Godei o ajuta pe prietena Ligia. ADICA, IMPLICIT, RECUNOASTE SI CA A MINTIT CAND A SPUS CA NU-L CUNOASTE si DA, bipedo, dar Godei era angajat la cabinetul TAU de parlamentar. Era angajatul TAU! Și cam atât cu adevărul. Restul sunt lacrimi vărsate pe umărul nostru despre cât suferă EA pentru ca este acuzata pe nedrept și despre ce sacrificiu au făcut EA si Pandele ca si-a dat demisia. Despre cât ne iubește ea și despre cât de rai suntem noi ca o lăsăm sa plece. Of, of, mai, mai! Incredibila ființă, Firea! Nicio părere de rău pentru oamenii suferinzi, TOTUL despre suferinta ei si a famigliei ei.

  2. Savanta de Renume Mondial, Mama Națiunii s-a sacrificat pentru noi … 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  3. poporul are ceva cu voi, sunteti valoare nationala, baaa!
    Doi toparlani imbogatiti sub sigla PSD. Iar boborul voteaza, iarasi, iarasi!..
    Si daca ii arzi cu fierul rosu, 33% voteza astfel de specimene! Bleahhh!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here