Fricoși sau șantajiști? PSD-iștii participă azi la votul de învestire a Guvernului Cîțu doar dacă-i lasă Arafat!

1
1387
Marcel Ciolacu

Joi, de la ora 16.00, este programată ședința Camerelor reunite ale Parlamentului pentru învestirea Guvernului Cîțu. PSD ia ca pretext coronavirusul pentru a șantaja cu prezența în sală și asigurarea cvorumului. Sau e frica Ciumei Roșii de noua pandemie?!

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, care e și șeful interimar al PSD, a anunțat miercuri noapte la România TV că ședința plenului reunit al Parlamentului se va ține doar dacă va exista o aprobare de la Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), condus de Raed Arafat, și de la Direcția pentru Sănătate Publică (DSP).

Marcel Ciolacu la RTV: „Mâine o să fim prezenți. De dimineață o să facem adrese la DSU, DSP, așa cum am văzut că a cerut domnul Marcel Vela. Dacă totul e OK, o să ținem ședința”.

Ciolacu se agață de noua restricție, anunțată miercuri de Comitetul pentru Situații de Urgență, care prevede „restricționarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment, în spații închise, cu participarea a peste 100 de persoane, până la data de 31 martie”. Președintele interimar al PSD are, totuși, de dat o explicație: ce fel de manifestare este ședința Parlamentului – culturală, științifică, artistică, religioasă, sportivă sau de divertisment?!

Ciolacu a reiterat ideea că, dacă ședința Parlamentului se va ține, PSD nu va vota guvernul Cîțu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. rahat de om…nu ne mai putem caca decat daca sirianul ne da voie!!!….asta da responsabilitate…de ce pastele ma-tii n-ati urgentat aceste numiri.???..o sa ajunga arafat sa va bage degetul in cur sa va ia temperatura…ce noroc pe poporul roman ca-l avem pe criminalul de la colectiv!!!….ce ne facem Doamne fara el acum ???…uite d-aia s-au îmbolnăveit chinezii,italienii ,n-au avut un arafat al lor!!!!!!!!!!!!!!!..alo ba nespalatule,spune-i lui arafat ca ma duc sa ma cac!!..imi da voi???>…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here