A murit un prieten de nădejde al corupților: Lucian Bolcaș

3
3159

Miercuri a încetat din viață, la 77 de ani, fostul politician Lucian Bolcaș, de profesie avocat. De câțiva ani, el suferea de o boală incurabilă.

Lucian Bolcaș s-a născut pe 15 aprilie 1942, la București. A fost avocat în Baroul București, iar după 1990 a intrat în politică. A ales un partid extremist: Partidul România Mare (PRM), fondat și condus de Corneliu Vadim Tudor.

Lucian Bolcaș a deținut funcția de vicepreședinte al PRM, fiind considerat de Vadim „un patriot luminat”. După excluderea din PRM (oficializată pe 9 martie 2010), a devenit – pentru același Vadim – „un trădător nerușinat”.

Bun orator, Lucian Bolcaș a fost deputat în Parlamentul României, din partea PRM, timp de 8 ani, în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008.

Pe 30 septembrie 2010, Bolcaș s-a înscris în PSD. Din acel moment, n-a mai vituperat împotriva „mafiei” și a „corupților”, ci s-a manifestat ca un mare apărător al infractorilor din politică. A susținut cu toate puterile sale campaniile anti-justiție derulate de Antena 3 și România TV.

Trupul neînsuflețit al lui Lucian Bolcaș a fost depus miercuri după-amiază la capela Cimitirului Bellu Catolic. Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 12.00.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Boala incurabila?CIUMA ROSIE! Adica minciuna cu scop de a-ti apara hotiile de-o viata din banul public,boala tipic comunista,adusa de taika lenin si stalin pe la noi:”stalin si poporul rus,ciuma rosie-au adus”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here