Omul plasat de Dragnea la Transelectrica a luat 2 ani și 8 luni, pentru falsificarea diplomelor de studii

2
2635
Marius Dănuț Carașol a ajuns în 2018 șef la o companie strategică a statului român fără să aibă studii, dar cu meritul de a fi din Teleorman, ca și Dragnea

Marius Carașol, fostul director Transelectrica, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel București, la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce s-a dovedit că și-a falsificat diplomele de studii și calificare, anunță G4Media.ro.

Pentru a se califica la postul de director al companiei de stat, Carașol și-a falsificat CV-ul, laolaltă cu diplomele. El a prezentat o diplomă falsă, care atesta că ar fi absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnice București. Carașol a mers mai departe, el falsificându-și și diploma de inginer.

Universitatea Politehnică a comunicat însă, pentru Edupedu.ro, că Marius Carașol a fost student acolo, dar n-a finalizat studiile.

Surse politice spun că Marius Dănuț Carasol a încercat să termine facultatea, a și repetat doi ani, dar n-a reușit s-o ducă la capăt.

Marius Dănuț Carașol a fost numit de către PSD, la sfârșitul lui 2018,  președinte la Transelectrica SA, companie de stat vitală pentru piața de energie electrică din România. Transelectrica ține de Ministerul Economiei. În iunie 2019, mandatul lui Carașov a fost prelungit 6 luni.

Ca și nenumărate alte persoane plantate între 2017 și 2019 în funcții de conducere din statul român, Carașol provine, și el, din Teleorman, între 1988 și 1992 fiind elev la Liceul Industrial nr. 4 din Alexandria.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiul-actor al lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan, cu cocaină și canabis! În iunie a fost infectat cu Covid

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

2 COMENTARII

  1. Și ceilalți pesediști care au funcții publice și sunt în Camera Deputaților și Senat, plus alții puși de ei în funcții cheie, când vor plăti? Am văzut că au fost descoperite ,, n,, diplome plagiate.
    … Ponta….etc, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here