Tatăl Mădălinei Manole a murit la 10 ani după fiica sa. Era măcinat de boli, iar infecția cu Covid i-a fost fatală

0
1767
Mădălina și părinții ei. Niciunul nu mai e în viață

Ioan Manole, tatăl Mădălinei Manole, a murit miercuri seara în Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Avea 77 de ani, fusese testat pozitiv cu Covid-19 şi avea şi alte afecţiuni medicale. Ioan Manole își pierduse fiica (Mădălina) pe 14 iulie 2010 și soția (Eugenia) pe 4 martie 2017.

Eugenia Manone, mama Madalinei a murit pe data de 4 martie 2017 dupa o lunga suferinta.

Ion Manole a fost internat în spital în stare gravă săptămâna trecută. Avea probleme respiratorii din cauza infectării cu SARS-CoV-2 şi necesita asistenţă medicală într-o secţie care-i putea asigura ventilaţie mecanică.

La momentul acela, la Ploieşti nu existau paturi libere în secțiile de Anestezie – Terapie Intensivă (ATI). De aceea, i s-a oferit varianta transferului la Târgu-Mureş, dar propunerea a fost refuzată.

Starea sa de sănătate s-a agravat de la o zi la alta, iar în cursul zilei de miercuri, Ion Manole a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitat, dar inima lui a cedat din nou, astfel că în jurul orei 18.30 a fost declarat decesul.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tată! Acum eşti împreună cu fata şi soţia ta!”, a anunţat fiul său, Marian Manole (fratele Mădălinei), într-o postare pe Facebook.

Marian Manole a fost, la rândul lui, internat timp de 12 zile, cu „o formă mai uşoară de Covid-19”, după cum însuşi a mărturisit, potrivit romaniatv.net.

Bărbatul susţine că tatăl său nu avea simptome de Covid-19 şi nu a luat contact cu el în prealabil. „Când am ieşit (din spital – n. red.), nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicaţie. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină să-l vadă. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine, înainte să fie depistat pozitiv”, a declarat Marian Manole.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

Conspiraționista convertită: cântăreața care spunea că virusul nu există a donat plasmă după ce s-a vindecat de Covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here