„Floricel” de la Drumuri și Poduri Craiova, omul grupării Olguța-Manda, e acuzat că fură cu basculanta! A fost sesizat Corpul de Control al CNAIR

1
2034
Claudiu Manda, zis "Olguțul", și Marius Florin Dobre, zis "Floricel"

Sesizat din interior, Corpul de control al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va derula în zilele următoare un control la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova. Verificarea are la bază o reclamație făcută de avertizorul de integritate al instituției, vizându-l pe Marius Florin Dobre, zis ”Floricel”, omul de încredere al grupării PSD-iste Lia Olguța Vasilescu (primărița Craiovei) – Claudiu Manda (europarlamentar).

Marius Dobre, directorul de Întreținere drumuri naționale și autostrazi de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, este acuzat că a furat materiale de la stat pentru a-și amenaja proprietățile în curs de construcție.

O sesizare în acest sens a ajuns la conducerea CNAIR, în care se arată, cu probe foto și video, că directorul Marius Dobre și-a însușit nisip, pietriș și material frezat de asfalt și s-a folosit de utilajele companiei pentru interes propriu, scrie Ziaruldecraiova.ro.

Materialele – circa 70 de basculante, potrivit surselor publicației – ar fi ajuns la Ghercești, acolo unde ”Floricel” (apropiat al președintelui PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda), pe lângă proprietățile pe care le deține, ar fi implicat și în ceva afaceri imobiliare, unde ar urma să apară un cartier rezidențial.

Conform ultimei declarații de avere disponibilă pe portalul declarații.integritate.eu, din 2019, Marius Dobre avea cote-parte din terenuri în localitățile Ghercești, Goiești și Radovan, atât intravilan, cât și agricol.

„Floricel”, pe scenă alături de Olguța

Este al doilea scandal în care DRDP Craiova este implicată, în decurs de numai o lună. În aprilie, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri era ”vizitat” de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, la Craiova și la Giurgiu, fiind cercetat pentru înșelăciune, după ce și-ar fi falsificat diplomele de studii și, astfel, ar fi obținut ilicit un venit de circa un milion de lei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Terorism de stat în Belarus: Lukașenko a deturnat un avion de pasageri pentru a aresta un ziarist de opoziție, de 26 de ani!

* Lazarus a mințit! A fost internat cu Covid, iar acum se află în izolare la domiciliu. „Stau cu Miliția la ușă!”

* La o zi după Ion Dichiseanu, a murit un alt mare actor: Bogdan Caragea, consăteanul lui Grigore Cartianu

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

* Caracatița Firea: funcționari ai Primăriei Capitalei și notari au “prăduit” 45 de apartamente ale statului în centrul orașului. DNA i-a săltat pe toți

Tehnici mafiote: Dragnea a lăsat un plic cu 40.000 de euro pe bancheta din spate a mașinii, pentru aranjorul întâlnirii cu Trump

* Rechizitoriu DNA: Meleșcanu a fost complicele lui Dragnea în numirea ilegală a unui consul pentru 45.000 de euro

* Chirieac își apără finanțatorul: „E un dosar aberant. PSD a plătit cinstit 250.000 $ pentru vizita lui Dragnea în SUA”

Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* Gigi Becali și-a pus antrenor după un singur criteriu: telefonul de la FCSB l-a găsit pe Todoran la mănăstire, „la duhovnic”! Dacă s-ar fi aflat la stadion, nu era bun

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here