Lazarus a mințit! A fost internat cu Covid, iar acum se află în izolare la domiciliu. „Stau cu Miliția la ușă!”

3
5107

Nu mai există dubiu: Luis Lazarus (54 de ani) a avut Covid! El a avut test pozitiv, a fost internat în „secția Covid” a Spitalului Universitar din București, iar acum se află în izolare la domiciliu. Chiar și în fața evidenței, Vasile Țuțurigă – numele adevărat al conspiraționistului șoșocar – spune că n-a avut Covid și că e ținut în „arest la domiciliu” în mod abuziv!

Internat joi, 13 mai, și testat pozitiv la Covid-19, Luis Lazarus-Țuțurigă a fost externat în săptămâna următoare. El a apărut sâmbătă seara (22 mai) la România TV, dar nu din studio, ci de acasă, printr-o legătură Skype.

Lazarus e furios că polițiștii verifică zilnic dacă el respectă regulile izolării la domiciliu.

În urmă cu exact o săptămână, Lazarus susținea, într-un live video realizat de pe patul de spital, că el nu are Covid și că poate să plece din spital când vrea, unde vrea. A fost, evident, o mare minciună, pe care anarhistul a întreținut-o în ultima vreme.

De fapt, Lazarus a fost transportat de la spital până acasă cu o ambulanță, așa cum prevede protocolul. El mai are de stat câteva zile în izolare la domiciliu.

Teoria mincinoasă a lui Lazarus-Țuțurigă

* „Am primit două mesaje pe telefon. Primul spunea că sunt pozitiv, al doilea, peste două ore, spunea că sunt negativ. Păi și-atunci, eu am Covid sau nu am Covid? Eu zic că nu am Covid, pentru că ultimul mesaj contează, nu penultimul!”

* „Eu stau acuma cu Miliția pe la ușă! Vin niște băieți în fiecare zi să mă verifice. Da, sunt în carantină! Uitați-vă în ce țară trăim! Eu nu am nici pe dracu’, dar sunt obligat să stau la domiciliu.”

* „Eu am avut simptom de pneumonie. Nu mi-au dispărut nici gustul, nici mirosul, n-am avut nici diaree, deci n-am avut Covid.”

* „Eu nu am fost la spital să mă internez, eu am fost să-mi fac niște analize și niște perfuzii. Nu cred că am avut vreun Covid, ci o pneumonie. Ce, până la Covid n-au mai existat pneumonii?!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* La o zi după Ion Dichiseanu, a murit un alt mare actor: Bogdan Caragea, consăteanul lui Grigore Cartianu

* Gigi Becali, misogin și la funeraliile lui Ion Dichiseanu! „Nu se face așa ceva! Dacă ești cu Christos, nu mai ești cu femeile!”

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

Și soțul Vioricăi Dăncilă a prins o sinecură la stat! Familie de consilieri: el la Transgaz, ea la BNR, fiul la Curtea de Conturi

* Caracatița Firea: funcționari ai Primăriei Capitalei și notari au “prăduit” 45 de apartamente ale statului în centrul orașului. DNA i-a săltat pe toți

* Mitingul PSD de susținere a lui Dragnea, în 2018, s-a făcut pe banii noștri, care au ajuns la firme apropiate de Firea

Tehnici mafiote: Dragnea a lăsat un plic cu 40.000 de euro pe bancheta din spate a mașinii, pentru aranjorul întâlnirii cu Trump

* Rechizitoriul DNA: Meleșcanu a fost complicele lui Dragnea în numirea ilegală a unui consul pentru 45.000 de euro

Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* Gigi Becali și-a pus antrenor după un singur criteriu: telefonul de la FCSB l-a găsit pe Todoran la mănăstire, „la duhovnic”! Dacă s-ar fi aflat la stadion, nu era bun

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.