„Î-mi depun candidatura”. Acest PSD-ist agramat ne va amenda pe noi, la CNCD! A fost prefect, deputat și director la mai multe instituții și companii de stat

1
6831
Horia Grama și proba analfabetismului său

Rețineți acest nume: Horia Grama! Noi, românii i-am băgat în buzunar sume uriașe, plătindu-l zeci de ani ca bugetar de lux, iar el n-a învățat limba română nici până la 58 de ani! Analfabetismul lui e cronic, descalificant pentru un demnitar.

Fost deputat PSD de Covasna timp de 8 ani – două mandate (2008-2016).

Fost prefect de Covasna.

Fost șef al multor instituții și companii de stat.

La începutul lunii decembrie 2019 era șef al Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive, protejat de premierul Viorica Dăncilă. La o lună după schimbarea de guvern, l-a dat afară Ludovic Orban.

Dar agramatul PSD-ist nu se lasă! Vrea din nou la cașcaval, vrea o nouă funcție publică.

Horia Grama a depus la Parlament o cerere prin care cere să fie numit în Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Drept pentru care a scris:

„Subsemnatul Grama Horia… prin prezenta î-mi depun candidatura la funcția de membru în Colegiul director…”.

Ferm, elegant, într-un document oficial!

Noapte bună, limbă română! V-o spune un fost deputat și prefect de Covasna, județ în care invocarea românismului – deci și a limbii române – este o constantă în campaniile electorale.

Important! Dacă va fi impus de PSD în Colegiul director al CNCD, Horia Grama va putea să amendeze pe oricine. Inclusiv pe președintele României!

Mândru că e analfabet!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Frica morţii a căzut asupra mea”. O artistă ne râdea în nas: „virusul nu există”. Acum e internată la „Matei Balș” și spune rugăciuni

PSD a trimis un polițist-pușcăriaș să susțină agresiunea asupra lui Nicușor Dan! Soția sa e tot polițistă, angajată la Firea

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.