DOCUMENT. Pe cine a trimis PSD să-i ceară „puțină decență” olimpicului Nicușor Dan: polițistul-pușcăriaș de nota 2,40!

2
3290
Petculeț Stelică-Iulian, polițistul-pristanda

Polițistul local care a tolerat, ba chiar a protejat huliganismul celor de la Salubritatea Sectorului 5 (utilaje, basculante, claxoane pentru a bruia conferința de presă a lui Nicușor Dan) este nu doar un infractor cu trecut de pușcăriaș, ci și un prostovan confirmat.

Fraza-cheie de la care pornește demonstrația: ”Domnu’ deputat, haideți, puțină decență!”. A fost rostită de polițistul local trimis de Primăria Sectorului 5 joi, 18 iunie, să dirijeze circulația în intersecția în care-și anunțase Nicușor Dan conferința de presă. Misiunea acestui „Ghiță Pristanda”: să nu-i deranjeze în niciun fel pe șoferii utilajelor de salubritate trimiși de aceeași Primărie a Sectorului 5 să claxoneze continuu pentru a bruia întâlnirea candidatului PNL+USR cu ziariștii.

Polițistul Petculeț Stelică-Iulian și-a făcut datoria față de stăpânii săi, refuzând să aplice legea în cazul șoferilor zurbagii de la Salubritatea primarului Daniel Florea (Sectorul 5), lacheul primăriței Gabriela Firea (Capitală).

”Domnu’ deputat, haideți, puțină decență!”

Cine cui îi cerea decență?

Apărătorul ilegalităților (polițistul Petculeț) îi cerea decență celui care venise să militeze pentru legalitate (candidatul Nicușor Dan).

Ex-pușcăriașul îi cerea decență unui cetățean cu cazier imaculat.

Prostovanul incult îi cerea decență ilustrului matematician medaliat cu aur la Olimpiade internaționale.

Și acum, dezvăluirea.

Candidatul de 2.40

După ieșirea din pușcărie, unde a ajuns pentru luare de mită și trafic de influență, Petculeț Stelică-Iulian a vrut să se reangajeze în Poliția locală a Municipiului București.

Pe 8 aprilie 2019 a fost proba scrisă. Rezultatul: din maximul posibil de 100 de puncte, Petculeț a obținut doar 24! Asta corespunde unei note de 2,40, în sistemul „de la 1 la 10”.

Concursul n-a fost prea greu, dovadă că alți candidați au obținut 74, 73, 56 sau 52 de puncte, în condițiile în care pentru joburile de polițist local nu s-au „bătut” chiar somitățile țării.

DOCUMENT: În tabelul de mai jos, Petculeț e pe ultima linie

Petculeț nu s-a dat bătut. Opt luni mai târziu, s-a înscris și la concursul pent laru un job Poliția locală a Sectorului 5. Pe 11 decembrie s-a dat concursul… și surpriză: la proba scrisă, Petculeț a luat 72 de puncte din 100, corespunzător notei 7,20.

Cât de corect a fost concursul… Dumnezeu știe. Cert e că Petculeț Stelică-Iulian a fost angajat, iar 6 luni mai târziu a fost trimis de angajatorul său să asigurea bruierea conferinței de presă a lui Nicușor Dan.

Acel 2,40 din aprilie nu poate fi șters însă din biografia jalnică și accidentată a slugoiului Petculeț Stelică-Iulian, „Ghiță Pristanda de la Sectorul 5”.

Dezvăluirile lui Ciprian Ciucu (PNL), candidat la Primăria Sectorului 6

„Cine face presiuni asupra lui Nicușor Dan, cine a pus mâna pe administrația locală din București… un condamnat pentru luare de mită și trafic de influență. A dirijat traficul ca să faciliteze bruiajul!

Numele lui este Petculeț Stelică-Iulian, angajat al Poliției Locale Sector 5, soția lui este angajată la Poliția Locală București. Petculeț a fost angajat în decembrie 2019 la Poliția Locală Sector 5. Înainte a lucrat la Poliția Locală a Municipiului București, unde a comis-o.

Voi înțelegeți cum arată polițiile locale din București? Polițistul a efectuat câțiva ani de închisoare pentru înșelăciune și luare de mită. A fost arestat după ce a fost condamnat, chiar la terminarea turei de noapte pe care o efectuase la sediul din Aleea Suter. Condamnarea i s-a tras în urma plângerii unei femei care i-a dat bani să faciliteze fiicei sale intrarea în poliție.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PSD a trimis un polițist-pușcăriaș să susțină agresiunea asupra lui Nicușor Dan! Soția sa e tot polițistă, angajată la Firea

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

2 COMENTARII

  1. Exceptional! Acesta este nivelul de inteligenta in Romania! Toti inghitim mii si mii de galuste din partea celor care ne conduc. Privim zilnic cum ni se perinda prin fata ochilor absurditati facute de cei care ne conduc, un exemplu marunt ar fi ca desi scade pretul gazelor, noi platim tot pretul vechi, nu mai vorbesc ca exista pensii uriase si nu pot fi reduse desi stam prost cu bugetul, violatorii eliberati fac munca in scoli si gradinite si asa mai departe. Deci nici nu ma mira ca imbecilul de Nicusor Dan e luat de sus de un caraghios fara pregatire. Suntem toti delasatori si INGHITIM LA NESFARSIT galuste de acest gen. Deci o tara de flescaiti mentali. Lenesi care asteapta sa le fie muiati posmagii!!! Iar mafia stie asta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.