Escrocul Dragomir a aplicat „metoda Radu Mazăre”, care nu i-a reușit lui Gigi Becali. Fostul SRI-ist e dat în urmărire internațională

1
3549

Daniel Dragomir, fostul locotenent-colonel SRI condamnat joi pentru corupție și fugit din țară, a fost dat vineri în urmărire internațională. Tribunalul București a emis pe numele său un mandat european de arestare.

Vajnic luptător anti-UE, anti-justiție și intermediar al afaceriștilor români care au angajat în 2016 Black Cube să o discrediteze pe Laura Codruța Kovesi, Dragomir a fugit din țară miercuri, cu o zi înainte să fie condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare.

Fostul ofițer SRI a fost găsit vinovat de faptul că s-a folosit de funcția pe care o avea în serviciul de informații pentru a-l ajuta să scape pe un afacerist libanez suspectat de diverse infracțiuni economice. În schimbul sprijinului său, Dragomir era plătit lunar cu 25.000 de euro și cu 1% din valoarea TVA-ului returnat de stat, pe care libanezul îl încasa prioritar tot la intervențiile colonelului. În total, mita s-a ridicat la aproape o jumătate de milion de euro.

Aceeași rețetă ca Radu Mazăre, Sebastian Ghiță, Puiu Popoviciu, Elena Udrea, Elan Schwartzenberg, Florian Walter, Dinel Staicu

După ce a fost prins că-l ajuta pe arab să facă ilegalități în România, Dragomir s-a metamorfozat în mare patriot. A devenit un invitat obișnuit al televiziunilor PSD, Antena 3 și România TV, atacând-o pe Codruța Kovesi (DNA îi instrumenta cazul de corupție) și propagând toate teoriile lui Dragnea: anti-justiție, anti-UE, anti-NATO, pro-Rusia. A militat chiar pentru ieșirea României din Uniunea Europeană, înființând și un partid în acest sens.

În final, Dragomir n-a scăpat și a fugit din țară pe la Arad, cu o zi înaintea sentinței. În mod bizar, el nu primise interdicția de a părăsi România.

Daniel Dragomir nu e primul “patriot” care fuge din țară în ajunul sentinței. Radu Mazăre, Sebastian Ghiță, Puiu Popoviciu, Elena Udrea, Florian Bușcă (alias Walter), Dinel Staicu sunt doar câțiva dintre acești “eroi” ai luptei anti-justiție care, de-a lungul timpului, și-au luat tălpășița când au văzut că presiunile și sforile trase n-au dat rezultate.

Același lucru l-a încercat, în 2013, și Gigi Becali, înainte să fie condamnat, dar în cazul lui Poliția a acționat și l-a întors de pe aeroport, exact când se pregătea să fugă în Dubai.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

1 COMENTARIU

 1. Hm… Halal Justitie!?
  Pai ar fi trebuit aplicata masura interdictiei iesirii din tara pe parcursul intregii proceduri dinainte de condamnare!!!
  In niciunul din marile cazuri de coruptie, ACEASTA MASURA NU SE APLICA!!!
  Vid legislativ oare???
  Masuri de corectie atunci. Dar se vede ca sunt slabe sanse… La fel si cu sechestrele pe averi si pe recuperarea prejudiciului partilor acuzate…
  Trist… Trist… Trist…
  Semi Justitie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here