Facebook a suspendat-o 30 de zile pe Șoșoacă, pentru insulte! Conspiraționista zice că dă în judecată rețeaua de socializare

4
2887
Urlătoarea

Contul de Facebook al conspiraționistei Diana Șoșoacă a fost supendat pentru 30 de zile. Intrată în Senat pe listele AUR, dar susținută din umbră de “partidul generalilor” al lui Ninel Peia, Șoșoacă a anunțat joi că va da în judecată Facebook. Sancțiunea a venit după ce parlamentara s-a măscărit cu o altă utilizatoare a rețelei.

Pentru următoarele 30 de zile, Șoșoacă va rămâne să se promoveze exclusiv pe cele două posturi TV care îi fac reclamă zi-lumină: România TV și Antena 3. Senatoarea, care acum câteva săptămâni s-a făcut de râs distribuind un așa-zis mesaj de susținere din partea lui Trump (în fapt, o bășcălie făcută de un utilizator care a trucat o postare pe Twitter), se laudă acum cu sancțiunea: “Am contul blocat de azi-dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsa mă înjurase inimaginabil, și eu am reclamat-o pe ea“.

Șoșoacă a explicat la România TV că va acționa în instanță Facebook deoarece nu e normal ca rețeaua să blocheze conturile politicienilor. Este un discurs care se încadrează în tiparul de acum câteva zile, când senatoarea l-a amenințat pe portarul de la Spitalul “Marius Nasta” că “va păți ceea ce trebuie să pățească un om care stă în calea demnitarilor”.

Pe urmele lui Ion Cristoiu. „Maestrul” fusese „închis” de YouTube timp de 7 zile pentru că împrăștia fake news

Până când Facebook îi va debloca profilul, Șoșoacă și-a anunțat fanii că va coresponda cu ei de pe contul soțului și că-și va face încă 2-3 conturi paralele.

Senatoarea conspiraționistă, care mitraliază minciuni cu o ușurință năucitoare – în decembrie spunea că are informații că populația va fi luată din case cu armata, internată și vaccinată cu forța –, nu e prima persoană cu notorietate sancționată pentru derapaje.

Contul lui Ion Cristoiu – alt apologet al teoriilor conspirației – a fost suspendat de YouTube pentru 7 zile, acum câteva săptămâni, făcându-l pe “maestru” să se întrebe “cine sunt ei?”, adică aceia care au luat decizia. Cristoiu s-a grăbit să se vaccineze în prima zi și la prima oră din etapa a doua a campaniei naționale, apoi s-a dus acasă și a scris că a fost obligat de sistemul ticălos s-o facă!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Garda lui Șoșoacă la Lupeni: interlopul Paleșică și un ins dubios, care-l amenință pe Cîțu cu pistolul!

VIDEO. Scene grotești cu isterica Șoșoacă la spital. Răcnete tribale către Vlad Voiculescu, Beatrice Mahler și un bodyguard

* Șoșoacă a participat doi ani la hoțiile Guvernului Năstase! A văzut cum „se vinde țara”, dar a tăcut 18 ani. A dat-o afară PDL, în 2005

Deputatul Cozmanciuc, trimis în judecată după ce a pretins 500.000 de lei pentru o numire la Apele Române, pe „filiera Costel Alexe”

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here