Polițistul Godină către polițiștii-petarde: „Mergeți la privat, că se dau sporuri babane!”

1
1013
Marian Godină și "fumigenarii"

Marian Godină, polițistul-cetățean, ia distanță cosmică de colegii săi de breaslă care au protestat miercuri folosind materiale pirotehnice (fumigene, petarde) lângă zidurile Palatului Cotroceni.

În două postări succesive pe pagina sa de Facebook (pagină cu peste 560.000 de urmăritori), Marian Godină îi critică aspru pe polițiștii-protestatari.

La mesajul de miercuri, Godină a adăugat și un haștag cu mesaj ironic: „Mergeți la privat, că se dau sporuri babane!”

Joi, Marian Godină s-a adresat polițiștilor revoltați care l-au înjurat, jignit etc.

Marian Godină și-a criticat colegii polițiști și la începutul anului: „Să ieși în stradă că vrei salariu mărit, într-o țară în care pandemia a lăsat mii de șomeri, mi se pare rușinos și imoral!”.

Marian Godină – miercuri, 24 februarie

„Mă felicit că m-am delimitat de protestele polițiștilor”

„Văzând protestele de azi ale unor polițiști care au aprins fumigene și s-au certat cu jandarmii, nu pot decât să mă felicit încă o dată pentru articolele pe care le-am scris pe tema protestelor polițiștilor, delimitându-mă astfel de ei. #mergetilaprivatcasedausporuribabane

Marian Godină – joi, 25 februarie

„Tocmai v-ați lăsat folosiți. De mine. Și la protest v-ați lăsat folosiți. De alții”

„Pentru polițiștii revoltați care mi-au comentat la postarea de mai devreme și m-au înjurat, jignit etc.

Fiți atenți aici la mine, că vă explic cât de frumos pot.

Când unul dintre voi comentează la mine pe pagină, postarea devine și mai virală. Nu contează că înjurați, că jigniți, că aruncați cu lături. Postarea devine și mai vizibilă, iar eu trebuie să recunosc că voi dormi la fel de bine, înjurat sau neînjurat, asta dacă nu voi avea simptome după vaccinul de azi (momentan n-am).

Cu alte cuvinte, domnilor, comentând pe pagină, tocmai v-ați lăsat folosiți. De mine. A doua oară pe ziua de azi. Prima oară a fost la protest. De alții.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Garda lui Șoșoacă la Lupeni: interlopul Paleșică și un ins dubios, care-l amenință pe Cîțu cu pistolul!

VIDEO. Scene grotești cu isterica Șoșoacă la spital. Răcnete tribale către Vlad Voiculescu, Beatrice Mahler și un bodyguard

* Șoșoacă a participat doi ani la hoțiile Guvernului Năstase! A văzut cum „se vinde țara”, dar a tăcut 18 ani. A dat-o afară PDL, în 2005

* Deputatul Cozmanciuc, trimis în judecată după ce a pretins 500.000 de lei pentru o numire la Apele Române, pe „filiera Costel Alexe”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here