Explicația psihologului pentru nebunia lui Badea. „Nefericitul purtător al acelui tip de ego care le permite amatorilor să se bată la bâlci cu luptătorii”

2
6017

Mircea Dragu, psiholog şi instructor de arte marţiale, a explicat pe Facebook decizia lui Mircea Badea de a intra a doua oară în ring cu motociclistul Teodor Emi, zis Tedi, multiplu campion de kickboxing.

„Faptul că Mircea Badea alege să intre de două ori în ring cu un un sportiv profesionist în sporturi de contact ne lasă doar două interpretări:

  • fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare și alege în mod asumat să fie făcut «carne tocată» doar pentru a nu refuza o provocare;
  • fie este nefericitul purtător al acelui tip special de ego care le permite amatorilor, mai mult sau mai putin «etilizați», să se bată la bâlci cu luptatorii care fac asta în fiecare seară și care au un istoric lung de competiție”.

Clovnul Antenei 3 pare mai aproape de varianta a doua, variantă confirmată și de poveștile spuse de cei ce l-au cunoscut pe „viteazul” lui Voiculescu.

Sâmbătă, 2 februarie, Mircea Badea a fost trimis în lumea viselor după doar 5 secunde de Tedi, cel care-l „cocoșase” cu pumni și șuturi și în noiembrie 2014. Revanșa a avut loc într-un mall bucureștean.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mircea Badea către motociclist, în 2014: „Prietene, dacă vin după tine, o să regrete mă-ta!”, „Hai, să moară în chinuri groaznice!”, „Să nu mai fugă ca un laș cu puța mică!”

VIDEO. Mircea Badea, „lichidat” în 5 secunde de motociclistul care-l mai zdrobise o dată! „Totul e OK”. Nu e OK, e KO!

VIDEO. Masacrul de la mall. Imaginile prostiei arogante. Mircea Badea și cele 5 secunde de neputință irațională

Un băiat cam dereglat. Poveste cu Mircea Badea în parc, pe vremea când era prieten cu Oreste

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

2 COMENTARII

  1. Mircea a fost provocat de acei motociclisti in 2014.Bineinteles ca motociclistii l-au ales pe cel mai smardoi dintre ei sa dialogheze cu mircea.Si fraierul a crezut ca e un simplu motociclist berar.Ete ca n-a fost! Abia acum a realizat mircea ca motociclistul nu e motociclist si cand apuca sa loveasca se doarme pe jos. PS. Sa-l intrebe cineva pe mircea daca atunci cand dormea pe jos in ring mai auzea publicul???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.