Euro 2020. Firea umple Bucureștiul de luminițe cu fotbal, în timp ce presa internațională critică dur România, anunțând ratarea organizării

3
2009
Euro 2020, Romania
Gabriela Firea a umplut orașul cu luminițe de Crăciun care anunță Euro 2020, dar organizarea evenimentului fotbalistic compromisă de autoritățile din România, Foto: Playtech.ro

Într-un amplu articol publicat de AFP (Agenția France Press) se arată că România a ratat toate obiectivele ce țin de participarea și organizarea Campionatului European de anul viitor.

Stadioanele nu sunt gata, lucrările de infrastructură au toate șansele să nu fie terminate până la debutul competiției și nici măcar echipa națională nu s-a calificat la turneul final.

În schimb, Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, a umplut străzile orașului de lumini de Crăciun care anunță evenimentul de anul viitor și sugerează sprijinul orașului pentru competiție.

Din patru stadioane promise pentru renovare pe lângă Stadionul Național, doar două vor fi gata până la începerea competiției – Stadionul Arcul de Triumf și Steaua. Stadioanele Giulești și Dinamo nu vor fi terminate. La ultimul nici măcar nu au început lucrările.

Nici legătura feroviară dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni nu va fi gata deși, în mai multe rânduri, autoritățile au promis că este o lucrare care se va finaliza.

În această situație, s-a luat în calcul transportul suporterilor cu autobuzele de la aeroport la gara Balotești.

„CFR SA a anunțat că a semnat cu compania Porr Construct contractul pentru dublarea căii ferate Mogoșoaia – Balotești, care include și construcția unui nou punct de oprire, la standarde europene, în locul celui existent, din câmp. Astfel, în cazul în care conexiunea directă nu va fi gata la timp, va putea fi activat planul B pentru Euro 2020. Suporterii vor putea fi preluați de la Aeroportul Henri Coandă cu autobuzele și duși la noul punct de oprire, denumit Aeroport (gara din câmp), unde se vor urca în trenurile care-i vor duce în Gara de Nord”, anunță site-ul clubferoviar.ro.

„Sunt dezamăgit pentru că nici stadioanele, nici infrastructura pentru transportul turiştilor nu sunt terminate. Ce să mai spun de starea fotbalului românesc?”, a declarat Alexandru, un fan de 38 de ani, părerea sa despre starea pregătirilor jurnaliștilor francezi.

Sâmbătă, 30 noiembrie, România va fi gazda spectacolului de tragere la sorți ale grupelor cu țările participante la Euro 2020.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 19.00 și va fi transmis în direct de Pro TV. Mai multe glorii ale fotbalului vor participa la tragerea la sorți – Luis Enrique, Ryan Giggs, Roberto Mancini etc.

*Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

* Blasfemia „ciumei roșii”: PSD vrea să-și schimbe numele în PNȚCD, cu ajutorul lui Pavelescu!

* Atenție, PSD se reformează! Aseară, Fifor era cu Dăncilă. Dimineață fuge la Ciolacu. La prânz, înapoi la Dăncilă

* Haos în PSD! Ciolacu o atacă pe Dăncilă, Firea îl atacă pe Ciolacu, Orlando se atacă singur, Dăncilă se apără

* Pavelescu-PNȚCD, aliatul PSD, compară alegerea lui Iohannis în 2019 cu mineriada lui Iliescu din 1990. E de balamuc!

* Radu Moraru: „Dăncilă a câștigat alegerile” / „Nu e mai proastă decât Iohannis” / „Voi anula alegerile, va fi scandal mondial!”

* Mârlănie de ziarist sinecurist din clientela PSD: „Să ne mai lase toate spălătoresele din diaspora cu votul ăsta!”

* Mulțumim, Daddy! Până să ne calci tu pe cap, nu știam ce puternici suntem

* Dacian Cioloș anunță „o colaborare cu PNL la alegerile locale”, 

pentru a înlătura PSD din primării și din consiliile județene

* Harta electorală a României. Cele 5 județe în care a câștigat Dăncilă. Prăbușirea baronilor PSD

* O carte-document: „10 august”. Lansarea: vineri, de la ora 18.00, la Gaudeamus. Autori: Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu

* VIDEO. „Dezbatere” sinucigașă: Dăncilă a fost strivită sub propriile minciuni. Ziariștii au făcut-o să dea în bâlbăială

 

3 COMENTARII

  1. Cred că cel mai bine ar fi realocarea meciurilor in altă țară… motive sunt ,dar mai grav e că se vor tine in timpul campaniei electorale pentru locale…pe asta a și mizat analfabeți din PSD….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here