O nouă lovitură dată de ministrul de Interne: celebrul criminolog Dan Antonescu a fost readus în Poliția Română

3
8759

Celebrul criminolog Dan Antonescu, fost șef la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, dar și în Direcția Operațiuni Speciale (DOS), a fost numit în funcția de consilier al șefului Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), chestorul Liviu Vasilescu.

Propunerea a fost făcută de șeful Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, iar aprobarea a venit de la ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

„Prin ordinul M.A.I. nr. II/2063/27.11.2019, semnat de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a fost aprobată propunerea şefului Poliţiei Române, chestorul de poliţie Liviu Vasilescu, de numire a colonelului (r) Dan Antonescu în funcţia de consilier al Inspectorului General al IGPR. Decizia a fost motivată de experienţa şi profesionalismul demonstrate pe timpul desfăşurării activităţii de aproape 23 de ani, ca poliţist operativ, în structurile M.A.I., dintre care 17 la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei”, a anunţat Ministerul de Interne.

„Mă bucură această propunere. Mă onorează, dar și mă obligă, în același timp. Așa cum nu m-am făcut de râs la Omoruri și la DOS, sper să-mi aduc aportul în schimbarea în bine a imaginii Poliției Române și să scoatem în față ceea ce fac, cu adevărat, polițiștii. Și, acolo unde nu este bine, să corectăm”, a declarat, pentru evz.ro, comisarul-șef Dan Antonescu.

Noul consilier al șefului IGPR a adăugat: „În cei 10 ani în care am lucrat îm mass-media, în televiziune, m-am lămurit cum este privită Poliția și îmi dau seama ce trebuie făcut”.

Dan Antonescu a fost ținut multă vreme în afara structurilor de poliție, deși este unul dintre cei mai buni criminologi din România.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

* Vuvuzeaua penalilor, manipulare anti-Iohannis înaintea turului 2: „Nimeni din jurul meu nu-l mai votează pe individ. NIMENI! Toţi l-au votat în 2014”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here